:?tayfun kayıp arkadaşlar en son haberlere göre bir grup seyyar satıcın arasında kalmış şişman olan hıyar satıcısı ile aralarında büyük bir mücadele geçmiş (şişman amca bu durumdan memnun olduğunu belirtmiş medyaya)akibeti henüz belli değil:?:mrgreen: Ben dün görüştüm yol planı hakkında...sizinlede paylasalım..eğer zonguldak amasra boyabat gibi batı karadeniz yolu secersek cok yorucu ve uzun ayrıca yolların durumu vahim..bu yüzden sabah erken saatte ( 06.00) yola cıkılması ile eskişehirden gelecek arkadaşlarla adapazarı kavsağında bulusulup ilk mola yeri olarak bolu dağı uygun olacaktır..tosya merzifon yolu temiz ve keyifli olacaktır ve zaman tasarrufu sağlar..akşamına samsuna ulaşılıp (yaklasık 12 saatlik bir sürüş heh yol yapalım diyen arkadaşlarr...)okan abiyle buluşulup bende bir samsunlu olarak güzel bir ilk gün molası olacaktır...samsun il sınırı dedikmi işte asıl karedeniz başlıyor arkadaşlar...
samsunda varış gecesi dahil etesi gün de kalınıp (samsunda hem ilkgün deniz ve gezi)ii bir dinlenme sonrasında sabah güneşiyle beraber ünye fatsa ve orduya kadar sürüş...tabi ünyede sabah kahvaltısı bolamanda köfte uzun saclnın yerinde harika tavsan kanı karadenizin maviliklerine bakarak yudumlamak nefis olacak...sonrasımı ..oooo?buraya kadar netleştirelim...:lol:

Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)

)akibeti henüz belli değil:?:mrgreen: Ben dün görüştüm yol planı hakkında...sizinlede paylasalım..eğer zonguldak amasra boyabat gibi batı karadeniz yolu secersek cok yorucu ve uzun ayrıca yolların durumu vahim..bu yüzden sabah erken saatte ( 06.00) yola cıkılması ile eskişehirden gelecek arkadaşlarla adapazarı kavsağında bulusulup ilk mola yeri olarak bolu dağı uygun olacaktır..tosya merzifon yolu temiz ve keyifli olacaktır ve zaman tasarrufu sağlar..akşamına samsuna ulaşılıp (yaklasık 12 saatlik bir sürüş heh yol yapalım diyen arkadaşlarr...)okan abiyle buluşulup bende bir samsunlu olarak güzel bir ilk gün molası olacaktır...samsun il sınırı dedikmi işte asıl karedeniz başlıyor arkadaşlar...