baba mat kullanacağız yaşlı kemiklerimize iyi geliyor. Yalova da tayfun akü den şişirmemiş miydi yaw aynı şeyi yaparız çatalkaram
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Türkiye
0 Rh (+)baba mat kullanacağız yaşlı kemiklerimize iyi geliyor. Yalova da tayfun akü den şişirmemiş miydi yaw aynı şeyi yaparız çatalkaram
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)tamam o zaman gözüm o şekilde takılırız![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)arkadaşlar biraz önce tayfunla görüştüm ben sizinle cumartesi günü zonguldakta buluşuyorum.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)ARKADAŞLAR su gidiş programını tam olarak netleştirelim artık
1. gün 2.3 gün gibi..ilk gece nerde konaklıcaz 2-3 gece vb..planlamayı ii yapmalıyız...gelme sansım cok lakin kafam rahar etmicek ödemeler felan bütce de cabası tabi bu ay hepsi bir araya geldi ve ayın 5 ne kadar yapmam gerek.o yüzden zonguldak üzeri planlama net yapamıyorum...ama kesinlikle samsuna gidip haletmem gereken işlerim var..orda sizi karsılayıp misafir ettikten sonra yola devam ederiz..iyi bir rehber değilimdir ama karadenizin her cukurunu da bilirim...umarım inşallah bir aksilik olmadan (mubarek gecede dua ediyorum )insallah gider ve keyfile geri döneriz...haberleselim beni sonn durumdan lütfen haberdar edin..0535
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)ARKADAŞLAR su gidiş programını tam olarak netleştirelim artık
1. gün 2.3 gün gibi..ilk gece nerde konaklıcaz 2-3 gece vb..planlamayı ii yapmalıyız...gelme sansım cok azdı bugüne kadar o yüzden katılımcı olabilecmeyim yazmadım ama biraz daha netleşmeye başladı ufak sorunlar var hallolur ama zamna cok kısıtlı ayın 1 ne nası yetistiricem bilmiyorum..eğer 2 güne be direk samsundan katılıcam işler. yetişmesse kafam rahat etmicek ödemeler felan bütce de cabası tabi bu ay hepsi bir araya geldi ve ayın 5 ne kadar yapmam gerek.o yüzden zonguldak üzeri planlama net yapamıyorum...ama kesinlikle samsuna gidip haletmem gereken işlerim var..orda sizi karsılayıp misafir ettikten sonra yola devam ederiz..iyi bir rehber değilimdir ama karadenizin her cukurunu da bilirim...umarım inşallah bir aksilik olmadan (mubarek gecede dua ediyorum )insallah gider ve keyfile geri döneriz...haberleselim beni sonn durumdan lütfen haberdar edin..0535 242 44 12
Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)ROS kardeşim görüsücez tabiki..belki boyabat tarafına ben katılamayabilirm ama seni bu sene gelip görücem emin olabilirsin...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)
Valla abi inşallah görüşürüs benimde kendime göre işlerim olduğundan bi de hala oğlu evleniyor benim onlarda boyabattalar ayın 5 i aksamı işte düğünleri var bende 5 i oğlen arası gibi gitcem 6 sında köyde büyük yemekler verilecek7-8 i gibide ordayım 8 i aksamı sinoptayım ayın 10 una kadar biras calıscam 11-12-13 falan boşum işte amanyaa ne anlatıyorum burda ben gelince bi şekjilde görüşcez tabi
![]()
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)taaafun nerdesin
çık artık sakladığın yerden beya
kaldı şurda 2 gün
herkes açıklama bekliyo senden civanım :mrgreen:
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)