| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)gencercim akşam çok eğlendik. gülmekten karnım ağrıdı vallakeşke sende olsaydın. ama andık senide. herkes bebişi merak ediyor ne zaman gelecek diye. herzamanki gibi gecenin resimleri gülayda. ekler herhalde.
foam party
:mrgreen:
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)gülay fotoları ekler ama yazlıktan dönünce![]()
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)Arkadaşlar Anladiğim Kadariyla Dün çok Eğlenmişiniz..kiskandim Valla:( Bu Arada Hepinizin Kandili Mübarek Olsun![]()
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)Gülayciğim Anlaşilan Karadeniz Fotolarini Sana Gelmeden Göremiycem:(
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)bune arkadaş bu kız ne gezenti çıktı yahu.. pes yani, koca karadenizi gezdin doymadın yazlığamı gittin. hadi gittin, daha bu sene denize girememiş biri olan bana nispet olsun diyemi yapıpduruyon bunları.. :( valla teesüf ederim bukadar gezmeyin:( gezsenizde hepside yazılmazki kardeşim, canımız çekiyor heralde.. ama duuuurrr nasılsa sizde bigün çocuk yapacaksınıııız işte ozaman alperim aidikurt'um ile benim intikamım fena olacak..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)gencerim gözüm akşam seni çok aradı baya özlemiştim seni ama kardeşim millet birbirini baya özlemiş bunlar 1-2 ay görmeseler birbiri istanbul karışır ama inan şu an bile gülüyorum inan cenelerim midem ve başım agrıyor gülmekten hele bull akşam kopardı bizi bizim toplantıları sitcom yapmak lazım her buluşmaya bak ne reting alıyor direk reklamlar tavan
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)sanırım gülay biz tatilzedelere nispet ediyorsun:|
şimdilik yok
istanbul
A Rh (+)bu arada bi çoğunuzla tanışmıyoruz arkadaşlaranladığınız üzre yeni üyeyim beni festivalden bilenler bilir..sıkça görüşemesekte onları çok sevdim eminim sizinlede güzel dostlukalar kuracağız:D geçte olsa hepinize koca bir MERHABA! arnızda olmak çok güzel..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)