Egsozuma nylon poşet yapıştı,egsoz soğukken bir kısmını tabaka halinde çıkarabildim,sonra sıcakken de ıslak bezle sildim,fakat pek fayda etmedi,egsozda yazılar falan var,nasıl çıkarabileceğim konusunda fikri olan var mı aceba)?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)Egsozuma nylon poşet yapıştı,egsoz soğukken bir kısmını tabaka halinde çıkarabildim,sonra sıcakken de ıslak bezle sildim,fakat pek fayda etmedi,egsozda yazılar falan var,nasıl çıkarabileceğim konusunda fikri olan var mı aceba)?
''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)benzinle sil bastırarak sorun kalmaz aman ha bu söyledigimi sogukken yap sonra baya bir bronzlaşırsın
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)tiner de olabilir
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Bu konu daha önce de tartışılmıştı. Denenmiş ve başarılı sonuç elde edilmiş tek yöntem tahta ile egzostu sıcakken kazımak. Tahta naylondan sert ama kromdan yumuşak olduğu için egzostu çizmeden naylonu kazır... Daha yeni kurutemizlemeden aldığım takımın üstüne geçirdikleri naylon egzosta yapıştı ve bu yöntemle 2dk içinde esamesi kalmadı...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)Valla ben sıvı süt pasta ile çıkardım gram iz kalmadı, bence süt pasta ile dene.
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Bende de yazılar vardı. Hepsi çıktı. Garantili yöntem...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)