Hoşgeldin aramıza, umarım sende foruma farklı renkler katarsın.
Kazasız uzun yollar.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Kanuni Caracal 200
İstanbul
0 Rh (+)Hoşgeldin aramıza, umarım sende foruma farklı renkler katarsın.
Kazasız uzun yollar.
Live to Ride, Ride to Live
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)aramıza hos geldın..
dogru yerdesın...![]()
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
yamaha XT 660 R
istanbul maslak
0 Rh (+)hatamı etim tecrube kazandın iste camurda motor kulanması marifet beceri ister marifet ve beceri kazandın iste bana dua etmen lazım ken sen dedigine bak nankorrrrrrrrr verdigim emeklere:mrgreen: herkezin kulanmasını tafsie ederim yumusak tehlike dussenizde bisey olmuyo yani mam cok ii tecrube kazanıyonuz bu tecrubenin normal yoldada cok faydası oluyo neyse surda 2 aysonra cekersininz motoralrı garaja beni izlersiniz:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)çamurlu bozuk araziler orman içleri kumsallar konusunda bizi küçümsememeni tavsiye ederim , iki aysonra yüzünü kızartabiliriz. motorlarımız crouser ama içimizdeki endurocuyu durduramadığımız için girmediğimiz yol kalmıyor.zaten bizi gören bu motorla bunlar ne yapmaya çalışıyor böyle diyordur.
hoşgeldin..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldin![]()
yamaha XT 660 R
istanbul maslak
0 Rh (+)tmm ozaman gorelim bakalım simdiden yuzum kızardı:mrgreen::mrgreen:
hoşbulduk arkidesler
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)10 günlülk karadeniz turunda o dağ yollarında , taşlı kaçkar dağlarında, çamurlu çay bahçelerinde gösterdiği performansla bizi bile şaşırttı ve tık bilem demedi
ben ona yıldızlı pekiyi verdim ve regalcross olarak adını değiştirdim.
seni çok şaşıtabilir bu çinliler hiç hafife alma derim :lol:
yamaha XT 660 R
istanbul maslak
0 Rh (+)su yolda 2 m gisin bakalım gorelim peh 2 m sonra sırtınıza alırsınız artık bak oozamn gider :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
http://img125.imageshack.us/my.php?i...2008101aq5.jpg
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)