bende istiyorum asfaltta görmek![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR 250-E 9B
İstanbul
B Rh (+)bende istiyorum asfaltta görmek![]()
Find yourself
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)tamam tamam sahnelere çıkmanın zamanı geldi artık ,
pardon asfata demek istemiştim![]()
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)yahu niye bir ayrımcılık çıkarmaya ugraşıyorsunuz anlamadım gitti ırkçılık yapmayın bakiyim:lol:
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)şişşşttt ne oluyo bakimm orda?)
kaç gündür siteye ulaşamıyordum,anlamadım gitti alala:( kimse de sormuyor bu çocuk nerelerde diye!!vah ki ne vahh... bu arada dün bursa'ya otomobille gidiyordum ve 131 km/sa hızla ( fren yaptığım halde) radara yakalandım,15 ceza point+237 yeni türkk kaimesi a6 ebatındaki makbuzla tarafıma bir güzel sunuldu,akşamına da kendime iskerder ısmarladım
) Bunu ehliyetsiz 2 ay motorla gezip ceza yemememin karşılığı olarak tarafıma yansıtılan all işte kaçışı yok faturası olarak nitelendirmek istiyorum
) Cezayı yazan ... memur arkadaşın da ehliyetteki kütük haneme bakarak diğer arkadaşına sırıtarak ''-Lannn Saliiihhh bağkk bağğkk bugün lazların günü leaannn.''şeklindeki espirikleri yediğim iskenderle beraber içtiğim suyun içimdeki alev topunu çoşşş diye söndürmesine büyük katkı sağladığını da huzurlarınızda bildirmek isterim.
Bu arada haftasonu aranızda olamayacağım ( sevinenler varsa haftaya geleleceğim hiç merak etmesinler) ) o yüzden öyle buluşma gezme tozma olmamasını,olsa bile site ve ya feyzzbukk ortamlarında fotoğrafların yayınlanmamasını önemle rica eder,gösterdiğiniz anlayıştan ötürü hepünüzüüü teker teker öperimmm
)
hOPP Comandante konuşuyor burada ....
Sevgiler...
''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)Vay Canisinaa Bee Gözlerim Yaşardi...
Ne Günler Geçirmişiz Barabar
haydi çocuklar motora
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)otopark katlanarak devam ediyor haberin olsun
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)çok sevgili Comandante ,
sen arabaylan bir gaza gelmişsin, sonra da geldiğin gazı yutmuşsun anlaşılan
motorla yapamadığın hızı arabayla denemenin faturası böööööle oluyo.
iskender bile kesmemiştir seni . içinin yanıklarına da 1 bardak su az gelir kanımca:mrgreen:
şimdi sen madem gidiyosun biz bu iftar yemeğinde çekilmiş fotografları daha bi büyük boy gözüne sokacağız demek kiavrupalarda dolaşırken ara sıra siteye gir bak da , sensiz nası eğlenmişiz gör derim. :D
ayrıca motorla gezip tozma konusunda hiç GARANTİ veremeyeceğim.
facebook ta dersen acaip fanlarım var. 4 gözle beklerler motor gezi fotolarını,
o yüzden ÇATIR ÇATIR gezicim , sana da mesaj atıcimmmmm
şeytanca bir gülümsemeyle YAŞASIN KÖTÜLÜK
MUHAHA MUHAHAH MUHAHAHAH![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)