allah herkeze nasip etsin yolun açıkolsun hocam:lol:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
allah herkeze nasip etsin yolun açıkolsun hocam:lol:
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Matemmatik,yürü be kim tutar seni.Allah kaza bela vermesin..Herşey çok güzel görünüyor.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Hocam maşallah sana...fotoları paylaştığın için teşekkürler.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
fz6
ALANYA
A Rh (+)aytaç kardeşim yemeklerin resimleri nerede, bull kardeşe nazire yapacaktık.heralde sona sakladın o resimleri,,,,,![]()
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Gerçekten de rapor hazırlamak gezmekten daha zormuş :D
Şimdi kaldığım yerden yani Fethiye deki Berlin hotelin önünden devam ediyorum...
Yolda Sedatın motorun manifoltunda çatlak olduğunu farkedince Ahmet abi olaya hemen Türk usülü geçerli bir çözüm getirdi...
Soru: Çatlak manifolt nasıl onarılır?
Cevap: Yarabandı ile çatlak kapatılır, üstüne 502 sürülür ve sigara külüyle sağlamlaştırlır :D
İŞte son hali ve çözüm gerçekten etkili...
Ahmet abiden öğrendiklerim manifolt tamiri ile sınırlı değildi. Daha neler anlattı neler?
Mesela hararet yapan bir motoru rahatlatmak için susturucular çıkartılabilirmiş. O zaman hadi sanayiye...
Bu kadar motorlarla uğraştığımız yeter. Artık Dalyan'a gidip biraz gezelim ve yüzelim diyoruz...
Sedat bana yolda yediremediği mavi yengeçi burda yedirmeyi becerdi... Gerçekten çok lezzetliymiş fakat yedikten sonra midem cayır cayır yandı...
Fotomodellik yapan yengeç...
Bu da tabaktaki hali...
Yengeç kabuklarını suya atmamız söylendi. Çünkü diğer canlılar bununla besleniyorlarmış...
Meğerse bahsedilen canlı caretta caretta imiş...
Bu sevimli fakat biraz da ürkütücü hayvanları gördükten sonra hepimiz birer bahane bularak yüzmekten vazgeçtik ve kıyıda bıraktığımız motorlarımıza doğru geri döndük...
Dalyan'dan çıkarken ben ve Ahmet abi şişe şişe soda içiyorduk Sedat ise banamısın demedi götürdüğü mavi yengeçler...
Birşeyi farkettiğimde kendimden çok utanmıştım... Ne mi?
Dalyan Datça arasında sadece tek bir poz fotoğraf çekmişim o da yolda yediğimiz pideler :D :D :D
Geldik Marmok'a... Malum Marmok fotoğrafları her forumda tonla yayınlandı. Bendekiler de çok farklı kareler değil ama birkaç tane ekleyim bari...
Malum dans gösterisini herkes pür dikkat izledi :D :D :D
Benim motor çantalarımı yapan firma olan motosayın standında konu mankeni oldu festival boyunca...
Hep güzel güzel yemek fotolarını çektik. Bir gün de sedatla canımız makarna çekince ben yaprım dedim ve kamp malzemelerim bir işe yaramış oldu...
Her akşam rock konserleri yetmezmiş gibi bir de rock grupları yarışması yapıldı. Ahmet abi de jüri seçildi :D
Ben mi ne yaptım? Ne anlarım rocktan kayadan deyip çadırımın yanında T.S.M. eşliğinde çay ve nargile keyfi yaptım tabi ki...
![]()
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Aktur'dan çıktıktan sonra niyetim Datça'ya inip deniz yoluyla Bodrum'a geçmekti fakat feribotun ssatini kaçırınca bari Denizli'ye gideyim dedim...
Yolda giderken Akçapınar Köyü diye bir tabela gördüm ve neden bilmiyorum daldım içeri...
İyiki de dalmışım. Eski Türk filmlerinden hatırladığımız ağaçlı yol meğerse burdaymış. Ağaçlı yolun sonunda ise güzel bir kahvaltı beni bekliyormuşta haberim yokmuş...
Akçapınar'da kahvaltımı yaaptıktan sonra tekrar yola düşüyorum. Muğla-Denizli yolu 38. km. de yeşillikler içinde bir çay bahçesi dikkatimi çekiyor...
Heryer ahşap heykellerle dolu. Sonradan öğreniyorum ki bu heykelleri güleryüzlü garson arkadaşımız yapıyormuş. Hem de babası ve abisinin dağlardan topladıkları
meşe, ardıç ve çam odunlarından hoşuna giden parçalarla...
Bu üstteki sanki benim motora bir hareket yapıyormuş gibi geldi ama neyse :D
Denizli' de yaşanan küçük bir aksilikten ötürü hiç fotoğrafım yok ne yazık ki :(
Denizli'den sonra ilk kez otobana giriyor ve İzmir'e doğru yol alıyorum...
Yolda hayatım boyunca tanıdığım en neşeli ve konuşkan insanlardan biri olan Hilmi Öz ile tanışıyorum... Selamlar Hilmi abi...
Dikili'deki Raptorriders buluşmasının sonuna yetişiyor ve hep birlikte kahvaltı ediyoruz...
Dikili'den hemen 40 km. uzaktaki Ayvalık'a ve Cunda adası'na geçiyorum...
Bu yaz girdiğim en güzel deniz burdaydı ve uyku tulumunu sadece burda kullanma gereği duydum çünkü gece püfür püfür esiyordu...
Bir gece de Ayvalık'ta kaldıktan sonra Akçay'a eskimeyen dostum Murat İşsever'in yanına gidiyorum. Sağolsun Murat bana Akçay ve etrafında gezilecek neresi varsa
her yere götürüyor ve yenilecek herşeyden yediriyor... Murat ve nişanlısına teşekkürlerimi yolluyorum...
Ayvalık'a gittim fakat tost yemeyi unuttum deyince Murat anında arabayı Ayvalık'a geri sürüyor :D
Bir ara da Aliağa'ya uğruyor ve ''civilengine'' ve motoru 1150GS ile burda tanışıyoruz :D Selamlar civilengine...
Murat ve nişanlısına çoooook teşekkürler... Düğün davetiyenizi biran önce bekliyorum...
Burdan Çanakkale'ye doğru yol alıyorum fakat yolda yani Ezine'de ''saç kavurma ve peynirli helva'' tabelasını görünce iki frene birden asılıyorum :D
Bu arada saç kavurmayı beklerken mekan sahibiyle biraz muhabbet ediyoruz. Muhabbet şöyle;
1- Abi sen ikitekercisin galiba?
2- Evet birader
1- İkitekerciler hep uğrar buraya...
2- Kim? Ahmet abi mi?
1- Adını bilmiyorum. Hani bir tulum giyiyor, şişman...
2- Şişman deme istersen, alınabilir.
1- Abi kendisi öyle diyor, her geldiğinde ben çok kilo aldım yemeyeyim diyor.
2- Eee sonra...
1- Abi yine de oturup yiyor walla.
2- :D :D :D
1- Bir de bacanağı var onun
2- Akif abi mi?
1-Heralde o olsa gerek. Çok neşeli şakacı bir insan...
2- Tanışmadım ama öyle olduğunu tahmin ediyorum...
1- Onunla birlikte gelirler. Abi bu arada saç kavurman hazır...
2-...
Evet sonunda gelip Çanakkale'deki durağımız Kolin Otel'e. Gerçekten çok güzel bir otel ve personel süper eğitimli ve kibar ayrıca tüm personel Ahmet abiyi gerçekten
çok seviyor ve saygı duyuyorlar...
Önce size biraz Ahmet abinin yaşadığı yerden ipuçları vereyim; Her yerde motosiklet maket ve posterleri var ayrıca...
Duvarda ki karikatürü de çekmeye çalıştım ama bir türlü ışığı yakalayamadım :D
Gece motoru otelin kapalı garajına bırakıp taksi ile şehir merkezine inip biraz yürüyorum...
Sabah eşsiz bir kahvaltı yapıp kahveleri de Ahmet abi ile birlikte odasında içtik...
Herşey için çok teşekkürler Ahmet abi... En kısa zamanda Urfa'ya mutlaka bekliyorum...
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)tekerine taş deymesin çok süper allah kazadan beladan korusun
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)tebrikler aytaçcım çok güzel bir gezi olmuş. sen bize bir yorum yazmadın ama ben eksik etmeyeyim yorumumu kendine iyi bak.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Valla nedenir...imrendim çok imrendim sana...ama izmir e gelip misafirim olmadın diyede biraz üzüldüm açıkçası...fotoğraflı paylaşım için de ayrıca teşekkür ederim.
sevgiler.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)