barışmert nickli arkadaşın motorunu almış bulunmaktayım. kocaelinde oturuyorum ilk motorum. istanbuldan izmite bi arkadaş getirdi saolsun.şimdi direk olaya girmek istiyoum şuan pek vaktim yok ama daha sonra hep beraber kaynaşacaz inşallah şimdi ilk sorun motorun sanki iç kısımlarından teneke zırıltısı gbi bi ses geliyo bu neden olabilir ikincisi ilk çalıştırırken motoru sol taraftan bi ciyaklama sesi geliyo bu bazen uzun bazewn kısa olabiliyo bu çok rahatsız etti beni ama ısınınca bu olmuyo anlamış değilim acemiliğimden heralde..birde istnbldan geldik barış motoru teslim ederken bi sorun yoktu izmitte bi tur atayım dedim gelmişken basıom düğmeye çalışmıyo tık sesi okaddar beklioz sora bidaha bu sefer ıkınıyo anca çalıştı sora eve getrdim hiç çalışmadı 4-5 sefer arka arkaya denedim sora farkettimki 4 sefer 5 sefer çalıştırınca aküyü bitiriyormuş kitapcıkta öle yaqzıyodu sora sanayiye götürdüm aküyü baktırmaya adam bitmiş bu dedi şarja koyayım yarın alırsın dedi gittim aldım tek marşda çalıştı motor acaba şimdi problem aküdemi yoksa şarj dinamosundamı??? sizce neden olabilir şarj ettiğimden beri 4-5 sefer kullanıyorum bi sorun çıkmadı ama sanki tekrar bitecemiş gibi geliyo neyse şuanki sorunlarım bunlar okuduğunuz için teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

rr 250 e-9
KOCAELİ
A Rh (+)