çok teşekkürler honey.. ben de sanırım enduro ya doğru yol alıyorum..![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)çok teşekkürler honey.. ben de sanırım enduro ya doğru yol alıyorum..![]()
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)sedacım madem sabrım yok diyosun,
atlıyosun otobüse buraya geliyosun kıyafetleri almak için,
başka şansın yok zira, internettenten de alamazsın denemen gerek bir çoğunu.
feyizoğlu yada eminönündeki motor çarşısında uygun şeyler buluruz sana.
hatta sana bi de toplantı yaparız arada![]()
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)net motor belirlediysen kafanda şu dersen onu araştırırız elbise olayını artık gelince bakarız
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun ehliyetinehliyet olunca bi başka ya bizim burda cok cevirmeler oluyor arkadasın motoru ile bazen gidiorumda durdurmuyorlar ehliyet olmasa kesin durdururlar hep böle ters olurmus zaten
![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Vay beee işte görmek istediğimiz güzel hareketler geliyo Seda'dan peş peşe!! Oturuş pozisyonu olarak doğru tipte motorlara ilgi duyuyosun bence, chopper istemiyosan. CBF150 derim Honda olduğu için ama rasyonel gerekçeler sıralayamam, Honda hastalığı diyebilirim en fazla
Valla canım benim elimizden ne geliyosa yaparız gerek motor, gerekse kuşam için. ama ben motor tercihine elimi bile sürmem hele 2. el olunca. Mazallah kendime aldığım gibi bi motor seçerim, ondan sonra hesap hitap yaparsın "kaç kilometre o beni taşıdı, kaç kilometre ben onu" diye))
Kuşam için ise ben Eminönü'nden almıştım herşeyimi, Özen'den. Biraz tuzluca ürünler ama bence kask mont vesair kuşam söz konusu olunca paraya kıymak lazım gerçekten. O yüzdne orayı önerebilirim, Kızıltoprak motor piyasasını önerebilirim. Ve her ikisinde de eşlik edebilirim, konu motorla ilgili alışveriş olunca ne yapar eder gelirim.. Yani heralde, muhtemelen.. Yok canım kesin gelirim... Sanırım :P
Ehliyetin hayırlı olsun kaaardeşDarısı motor ve kuşamın başına. Sevgiler!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)http://anesmotor.com.tr/default.aspx
Bu firma lazer kask'ın ithalatçısı. Enteresan ucuzluklar olabiliyor. İnternet fiyatlarından daha ucu fiyatlr olabiliyor. Ben bir adet çeneden açılır kask almıştım, lazer, piyasanın %30 kadar altındaydı ama fiyatı unuttum :mrgreen:
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)anaaaaaa hatuna bak ehliyet almış
hayırlı ugurlu olsun bacım.
sana tavsıyem bıraz daha para ver CBF 250 al.
Aldıktan sonrada atla motoruna bızlerı zıyarete gel ozledık vallla
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)