arkadaşlar hepinizi selamlıyorum....adım çetin ve istanbulda yaşıyorum....sanırım 20 gün önce falan sitenize üye oldum....fırsat buldukça girip ilgimi çeken başlıkları okuyup takip ediyorum....yaklaşık 2 aydır bir motor arzusudur başladı bende....bununla ilgili siteler araştırırken rr ailesini buldum...ve üye oldum...hayatımda biziklet ve otomobil dışında bişiy kullanmadım ve hatta artçı olarak dahi binmedim
sadece özgüveni olan bir insanım ve ilk iş olarak gittim bi kursa yazıldım...25 inde sınavım var...15 kasımdada gidon sınavı var...ilk kez motora orda binicem sanıırımdediklerine göre scoterla yapılcakmış sınav....şubat yada mart ayında RR250E9 almayı düşünüyorum....inanılmaz araştırma yaptım internet üzerinde...araştırma dediğim sitenizdeki forumlardan ve mtdeki forumlardan araştırdım...artılarıyla eksileriyle ilgilendiğim motorların forumlarını okudum....gönlüm hyosdungGV250 istesede çinin iyisi RR de karar kıldım....kafası karışan bi insan değilim...bi karar verdim bu kararım değişmeyecek...aralıkta ehliyetimi almış olacağım..martada RR yi
şimdilik bu kadar)

GV 250
istanbul
A Rh (+)