Merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz İstanbul bayiileri var mıdır?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz İstanbul bayiileri var mıdır?
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Arkadaşlar 6 görüntüleme olmuş, hiç cevap yok, emeğe saygı ahahaha :P
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)Emre Ltd. Güneşli'de Bende Ustalarının telefonu var Mustafa Usta. Tel : 0538 488 71 92
Tarifinide yapim biraz Güneşlide Metro Market'in orayı sor Metro Market'in oraya gelince Market solunda kalacak şekilde yoldan yukarıya doğru ilerle 500mt ileride sağda benzin istasyonunun altında bayiyi görürsün Mustafa ustaya da benden selam söylersen sevinirim...![]()
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Uzay dostum,
Bence sıfır alma satarken yaklaşık %25-%30 değer kaybediyor. Yerinde olsam temiz bakımları yapılmış deri çantalı aksesuarlı olan 2.el bir makina alırdım.
Sen niye sıfır aldın diye sorabilirsin benim aldığım zaman ikince el ilanları çok azdı alım satımıda ekleyince çok az bir fark oluyordu ama şimdi o kadar çok makina varki seçme şansın çok daha fazla
Sıfırı 5.000 - 5.500 arası olduğunu düşün 1 ay sonra satmaya kalksan en fazla 3.500 e gider
İkinci el 2006-2007 modeli 3.250 - 3.500 ytl civarına alabilirsin.
2.el makinadan sıkıldın büyütmek istiyorsun 3.500 ytl aldığını farzet 1.000 ytl altına 2.500 ytl ilan ver 1 haftada satarsın
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Bu çok açıklayıcı iki usta yorumundan sonra bir kez daha düşünmeye karar verdim
Çok teşekkür ederim ilginiz için.
Bu arada Cumartesi direksiyon sınavım var. Sadece bir kez vitesli motor kullandım geçen hafta. Yamaha Virago 650 cc idi sanırım. Sanırım vitesli motor verirlerse sınavı geçebilirimKomik gelebilir ama scooter verirlerse hiç bilmediğim için kalabilirim :( Evet seçme şansım var sanırım ama scooter çok daha kolaysa neden debriyajla vitesle uğraşayım ki sınavda değil mi ;)
Scooterda sağ el ile gaz veriliyor sanırım. Peki frenler hangileri? Sağ ve sol eldeki kısımlar mı? İş yönünden de o kadar yoğunum ki, sadece internetten öğrenebilirim kullanmayı
Çömezden saygılar, sevgiler ;)
Artık yok ;(
İstanbul
B Rh (+)Kardeşim scooter çok kolay kullanımlı motordur hiç zorlanmazsın, yakalarsan bırakma sınava scooter ile gir....
Sağ el tarafında gaz kolu ve ön firen bulunmakta soltaraf ise arka firendir başkada bir olayı yok gerisi denge işidir....
Şimdiden sana başarılar umarım sorunsuz halledersin ve alırsın ehliyetini....
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)RR sıfır alındığında çok zarar ettiren bi makine nedenine gelince bir suru kroik sorun var. sitemizde ben dahil bir çok arkadaşımız bu sorunları giderilmiş motorlarını satmakta bunlar senin için büyük bi avantaj. bence değerlendirmelisin.
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Uzay kerdeşim acemilik biraz fazla galiba, 250 lik bir motora çıkmadan önce biraz 125 lik scooter alıştırması yapsan hiç fena olmaz bence, en küçük motordan başlamak her zaman en iyisidir...
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)
Çok teşekkür ederim. Scooterla sınava girmem gerçekten de en mantıklısı. Daha önce ikinci el motor düşünmüyordum, güven meselesi. Ama bu sitedeki birliktelik güven de doğuruyor haliyle.
İlk ve tek sürdüğüm motor 650'lik olunca ve beni bazen işten eve bırakan arkadaşın motoru da 650'lik olunca 125'lik bir motorla başlamak istemedim. Başlamam en mantıklısı, sizlerin tavsiyelerine güveniyorum ama içimdeki RR250 aşkı bambaşka
Yardım, cevap ve desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlarım, ağabeylerim.
Belki biraz geç de olsa motor camiasına katılacak olmam heyecanlandırıyor beni. Sizlerin buluşmalarınıza gelmeyi dört gözle bekliyorum.
İyi geceler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)