Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

kayar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    işte bu konuda bi uzman arıyorsanız beni arayabilirsiniz 1979
    eski benzin sıkıntısını bilenler aranızda azdır o zamanlar 125 lik hondayı hava sogutmalı olmasına ragmen arbalarda henüz kullanılmazken piknik tüpüyle epey bi kulanmıştım sonra regali alınca su sogutmalı da bu iş çok kolay oldu motorsiklet için özel beyin yaptırıp uyguladım çok da güzel oldu benzinliden daha rahat çalışıyor ve aslında güzel ayarlayınca hiç bi problemde yok tasarufda %40 asgari benim motor benzinle 100 krş civarında lpg ile 55 -65 krş arası masrafı oluyor karıda yagı daha geç degiştiryorsunuz vuruntu azalıyor uzak doguda ve avrupada italya da bilhassa motorsiklet hatta ufaçık kıçtan takma motorları bile hava kirliliği için lpg ile çalıştırıyorlar ayrıca isteyene 250 ytl ye tüpü hariç diğer sistemleri yapabilirim arayabilirsiniz bu konuyu luzumsuz olmaz diyen kardeşlerime saygı duyarım ama çok kilometre yapan lar için önemli yazın en az 150 km yolum oluyor teknik konularda yardımcıda olurum kazasız sürüşler dilerim kardeşlerime

doktorserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhan oktay
    BANKACI
     DD250E
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kayar2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bu konuda bi uzman arıyorsanız beni arayabilirsiniz 1979
    eski benzin sıkıntısını bilenler aranızda azdır o zamanlar 125 lik hondayı hava sogutmalı olmasına ragmen arbalarda henüz kullanılmazken piknik tüpüyle epey bi kulanmıştım sonra regali alınca su sogutmalı da bu iş çok kolay oldu motorsiklet için özel beyin yaptırıp uyguladım çok da güzel oldu benzinliden daha rahat çalışıyor ve aslında güzel ayarlayınca hiç bi problemde yok tasarufda %40 asgari benim motor benzinle 100 krş civarında lpg ile 55 -65 krş arası masrafı oluyor karıda yagı daha geç degiştiryorsunuz vuruntu azalıyor uzak doguda ve avrupada italya da bilhassa motorsiklet hatta ufaçık kıçtan takma motorları bile hava kirliliği için lpg ile çalıştırıyorlar ayrıca isteyene 250 ytl ye tüpü hariç diğer sistemleri yapabilirim arayabilirsiniz bu konuyu luzumsuz olmaz diyen kardeşlerime saygı duyarım ama çok kilometre yapan lar için önemli yazın en az 150 km yolum oluyor teknik konularda yardımcıda olurum kazasız sürüşler dilerim kardeşlerime

üstad merhaba beyni falan kendiniz yaptım diyorsunuz peki depo olayına çözüm üretilebilirmi var olan deponun agız kısmı degişip lpg dönüşümü yapılırsa ve beyin olayınıda halledebilirseniz bu iş çözülür gerçi dün bir arkadaşımla konustum onlarda denemişler sıralı sistemin beyinleri oluyormuş ve gayette güzel çalışıyormuş hemde küçük oldugundan sırıtmıyormus ama tabi birde güvenlik kısmı var işin ne kadar sağlam olur LPG takıp patlarsa RPG ye dönmeyelim

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı doktorserhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad merhaba beyni falan kendiniz yaptım diyorsunuz peki depo olayına çözüm üretilebilirmi var olan deponun agız kısmı degişip lpg dönüşümü yapılırsa ve beyin olayınıda halledebilirseniz bu iş çözülür gerçi dün bir arkadaşımla konustum onlarda denemişler sıralı sistemin beyinleri oluyormuş ve gayette güzel çalışıyormuş hemde küçük oldugundan sırıtmıyormus ama tabi birde güvenlik kısmı var işin ne kadar sağlam olur LPG takıp patlarsa RPG ye dönmeyelim
    KENDİ BENZİN DEPOSUNUN SADECE AGZI DEĞİŞTİRMEK UYGUN OLMAZ BASINÇLA İLĞİLİ YETERSİZ KALABİLİR BİRAZ DEĞİŞİKLİKLE OLABİLİR BENİM YAPTIGIMDA PİKNİK TÜPÜNDE TADİLAT YAPARAK ARKA ÇANTAYA BAGLADIM BEZİN DEPOSUYLA UGRAŞMADIM BEYİN DEDİĞİNİZ GAZ REGÜLATÖRÜ VEYA GAZ KARBÜRATÖRÜRÜNÜDE GAZ REGÜLATÖRÜ İMAL EDEN TANIGIMA UFAK OLARAK İMAL ETTİRDİM MOTORDA BENZİN KARBÜRATÖRÜNÜN ALTINDAKİ BOŞLUGA SIGIYOR VE PROBLEMSİZ ÇALIŞIYOR GÜVENLİK AÇIŞINDAN BENZİNDEN GÜVENLİ AYRICA ÇEVRE DOSTU VE KESE DOSTU PRFORMANS OLARAKTA BENZİNDEN FARKI YOK TAVSİYE EDBİLİRİM GÜZEL SÜRÜŞLER

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Kayar abi senin regal şuan lpg dönüşümlümü ???

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Evet Dönüştürdüm Ancak Bir Hafta önce Diyafram Değiştirmek Için çikardim Mevsim Itibari Ile Işlerim çok Yogun Işler Bayramdan Sonra Rahatlar O Zaman Geri Takacam Ilğilenen Olursa Inceleyebilirler Test Ederler Yaklaşik 2 Senedir Gazla Kullaniyorum

gata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan ata
    elektrik teknikeri
     regal raptor dd250
     Sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kaya abicim foto falan ekleme imkanın olurmu. şöyle detaylı bir şekilde incelesek... tüpü beyni falan.

KAYA SÖZGEN
    MÜHENDİS
     HYOSUNG GV650 AGUİLLA
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Olur Ancak Bayram önü Yogunluk Sebebi Ile Bayramdan Sonraya Kalabilir Parça Olarak Tek Tek Ve Montajlida Resim Eklerim Sormak Istediğiniz Detaylarida Cevaplarim

doktorserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhan oktay
    BANKACI
     DD250E
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet üstadım ayrıntılı bi anlatırsak ben düşünebilirim değiştirmeyi bende çok yol yapıyorum çünki bayramdan sonra bekliyoruz saygılar....

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aman güzel abim, bi ara ben im sukıtıra takalım noolur... acaip yakıyo namuzsuzz...
    SSUUUUuuu...!

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Valla hiç sorun çıkarmasın 10.000 km yaparım tek kalemde bu şekilde ya.

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)