Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Büyük ihtimalle ehliyeti almadan çıkmayacağım ama bayramdan sonra da sanırım yağmur kar çamur alıp başını gidecek... Anca Mart gibi falan tekrar motor sürebilirim

Teşekkür ederim cevaplarınız için
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

arkon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Faruk Arın
    Serbest Meslek
     Honda Paneuropean ST 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Eski yıllarda motosiklet ehliyetini belediyeler veriyordu, trafikçilerde belediyeyi pek takmıyordu o yüzden normal ehliyetin varsa sorun yaratmıyorlardı.
    Ama o yıllarda motosiklet kültürü bu kadar yaygın veya gelişmiş değildi, bizim dönemimizde motosiklet genellikle kızlara hava atmak veya "vay anasına motoru var" şaşknlığını izlemenin keyfi için alınır ve motosiklete mahallede veya okul önünde binilirdi, şimdiki gibi geziler veya şehir içinde araç mantığı gelişmemişti.
    Biz o yönden şanslıydık ama seçeneker şimdiki kadar fazla olmadığı gibi, bir mobylettenin fiyatıda hatırı sayılacak kadar yüksekti.
    Aradaki fark bunla, karşılaştıracak olursak ehliyet almak veya kalabalık trafikte gezinmek eskisinden kötüde olsa teknolojinin nimetleri bunlara katlanmaya değecek kadar ileri seviyede ve keyif verici.
    Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.

SaMaRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gizem
    ressam
     utlu
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar ben gayet ehliyetsiz dolaşıyorum.ama yalvarmanıza gerek yok..zaten artık havalar çok kötü..bakınız ankara'da kar yağıyor!!!yılbaşı geliyor 3 haftaya daha nolsunrisk pek almayın acemiyseniz hiç almayınben 2gün evvel bırqktım sürmeyi.

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben motoru aldığımda kursta sınavı bekliyodum.Erzuruma gittim motoru aldım akşam 9 gibi motorumla ben otobüsden indik eve geldik güzel güzel.Hemen yattım sabah olsunda gezeyim diye sabah oldu veeee yakalandım :(.Hemide ..şube müdürüne.trafikçi olsa kurtarırdım ama paşa paşa 500 lirayı ödedim.Ondan sonra 1 ay geçmeden ehliyeti aldım 8 aydır polislere yapmadığım artislik sırf durdursunlar diye aynı gün beş kere şehir girişindeki arama noktasındanmı geçmedim ama yok durdurmuyolar.Önümdekini arkamdakini durduruyolar ama yok bana geçç bekleme.Ehliyette bi halta benzese.b+a2 alırken sınavlarda toplam geçirdiğim süre 15 dk bulmaz direksiyonlarda dahil.Ramazanda pide almak daha zor beya.

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ben de o yüzden hala bekliyorum En güzeli sabretmek ;)
    .

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben motoru aldığımda kursta sınavı bekliyodum.Erzuruma gittim motoru aldım akşam 9 gibi motorumla ben otobüsden indik eve geldik güzel güzel.Hemen yattım sabah olsunda gezeyim diye sabah oldu veeee yakalandım :(.Hemide ..şube müdürüne.trafikçi olsa kurtarırdım ama paşa paşa 500 lirayı ödedim.Ondan sonra 1 ay geçmeden ehliyeti aldım 8 aydır polislere yapmadığım artislik sırf durdursunlar diye aynı gün beş kere şehir girişindeki arama noktasındanmı geçmedim ama yok durdurmuyolar.Önümdekini arkamdakini durduruyolar ama yok bana geçç bekleme.Ehliyette bi halta benzese.b+a2 alırken sınavlarda toplam geçirdiğim süre 15 dk bulmaz direksiyonlarda dahil.Ramazanda pide almak daha zor beya.
    senin olayda tam bagsız bedevi olayı geçmiş olsun

X__utku__X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Utku Şahin
    Gümrük Müşavir Yardımcısı
     Cbf150
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aynen öle kıvılcım abi.Allahtan ruhsatı hemen alabilmiştim eğer alamasam 200daha ödücektim,bari 3-4 gün sonra yakalayın demi kursağımda bıraktılar keyfimi.O deyilde burda motorcu bi abimiz 25 senedir ehliyetsiz sürüyomuş ve hiç yakalanmamış

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı X__utku__X Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öle kıvılcım abi.Allahtan ruhsatı hemen alabilmiştim eğer alamasam 200daha ödücektim,bari 3-4 gün sonra yakalayın demi kursağımda bıraktılar keyfimi.O deyilde burda motorcu bi abimiz 25 senedir ehliyetsiz sürüyomuş ve hiç yakalanmamış

Kimse o abi, şikayet edeyim ben onu. Ben süremiyorum, o da süremesin
    .

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    arkadaşlar bu aralar çok dikkat edin akılıların bir kaçı ehliyetleri söküp b+a2 yazmışlar bunun yüzünden aşırı bir denetim var sadece motorları çevirip ehliyetleri onaylatıyorlar benden söylemesi ehliyetsiz arkadaşların canlarının yanmasını istemem saygılar

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)