hoş geldiniz siteye arkadaşım ...
ya anlayamadım hem müzisyen hem şark hizmeti falan valla bişeyler tahmin ediyom ama kendimce başka ne işle uğraşıyorsunuz..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hoş geldiniz siteye arkadaşım ...
ya anlayamadım hem müzisyen hem şark hizmeti falan valla bişeyler tahmin ediyom ama kendimce başka ne işle uğraşıyorsunuz..
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)tahmin ettiğim gibi hv.k. ha güzel ..
üstte yngn. kıt.da senin gibi mot. delisi oğlum var regalle ilgileniyorsan onu bul.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
HONDA CBF 150
Diyarbakır
0 Rh (+)Yaşar hocam En kısa zamanda telefonla yada bizzat ulaşırım buralara yolunuz düşerse mutlaka görüşelim
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Hoşgeldiniz hocam
Ben de Şanlıurfada'yım geçen Diyarbakır'dan bir arkadaş benim motorun sahibinden de ki ilanını görüp aramıştı acaba siz olabilir misiniz?
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)arasmıza hoşgeldiniz, memnuniyet verdiniz. nacizane tavsiyem motoru almanıza daha vakit varsa ufak tefek giyim kuşam kask, eldiven v.s. şeyleri aradan çıkarmanız olacaktır ,onlarda az tutmuyor:)
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)aramıza hoşgeldin
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Hem motosiklet hem de ekipman için size burdan yardımcı olabilirim... Telefonumu özelden yolluyorum... Esen kalın...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldiniz...
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)