pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hava mükemmel,
Tüm raptorriders ailesini 12:30'da Beşiktaş iskeleye bekliyoruz....
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)RaptorRıders kurulusundan bu yana yaşadığım en hüzünlü ama bir o kadarda keyif ve mutluluk verici bir organizasyon oldu.
Böyle anlamlı bir organizasyonda desteğini esirgemeyen RaptorRiders üyelerine emeklerinden ve çabalarından dolayı tek tek teşekkürlerimi sunarım.
İyiki varsınız dostlar.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Çok anlamlı bir organizasyondu belkide son yıllarda geçirdiğim en güzel günlerden biriydi.Dolu dolu yaşadık.Hiçbir dakikanın boşa gitmediği bir gündü.Bu organizasyonda emeği geçen herkezin eline yüregine sağlık.Hepinize binlerce teşekkür.
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Suzuki DL650 V-STROM
İstanbul
A Rh (+)Bir günde insan ne kadar duygu karmaşası yaşayabilir ki… Bir an hiç düşünmeden koştururken durup öylece kalmak, bir an dolduğunu hissedip aynı zamanda insanların gülümsemesiyle mutlu olmak, bir an kendimiz dışında birilerine kulak verip tanımadığımız yüzlerde dalıp giderken kendimizi çoluk-çocuk yaşlı-genç ,hep birlikte şarkı söylerken bulmak…
Bu anlamlı organizasyon üzerine konuşulacak çok şey var belki ama, “Dört dörtlük ve ancak bu kadar olabilirdi.” dedirten, her aşamada emeği geçen tüm arkadaşlar ; teşekkürler…
Ve kurumla irtibata geçmemizde ön ayak olan Sevgili Metin Bey ve eşine; kurumun gönüllü
çalışanı , attığımız her adımda yanımızda olan, bu konudaki enerjisiyle neredeyse bizlere ders veren, bizleri yönlendiren ve kocaman yüreğiyle sohbetimizde bizi şaşırtan rehabilitasyon şefi Sevgili Havva Hanım’a çok çok teşekkürler….
suzuki M800
istanbul
0 Rh (+)SEVGİLİ ARKADAŞLAR DÜNE DAİR SÖYLENECEK SÖZLERİN TÜM BİLEŞENİ OLARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM;
HEPİNİZ BİR ÇİÇEK GİBİYDİNİZ ...
![]()
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık diye düşünüyorum. gerçekten çok yoğun duygular hissettik hepimiz. Belkide bugüne kadar unuttuğumuz yada gözardı ettiğimiz değerleri yeniden düşünme imkanı bulduk. emeği geçen herkese teşekkürler.
foam party
:mrgreen:
Suzuki DL650 V-STROM
İstanbul
A Rh (+)Elbette elimizden gelenin en iyisini yaptık.Eğer öyle olmasaydı bugün özellikle arayıp herkese teşekkür ettiklerini söylerler miydi?
Evet sabah arayıp çabalarımız , hediyelerimiz , hediyelerin ve yiyeceklerin paketlenmesindeki özenimiz ve detaylı düşünmüş olmamız nedeniyle Havva Hanım herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini iletmemi istedi.
Gerçekten de hediye paketleri ve içerikleri, kendi anne babalarımıza sunarken göstereceğimiz özenden farksızdı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)