bende şimdi arattım hakketende bilgilerim cıkıor hosuma gitti benimde![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)bende şimdi arattım hakketende bilgilerim cıkıor hosuma gitti benimde![]()
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)adminim bu başlığı Şikayet ve dilekler olarak değiştir bence![]()
daytona 250
istanbul
AB Rh (+)
yalnızca firefox değil, google chrome, opera vb tarayıcılarda da bu problem mevcut, o yüzden ısrarla söylüyorum. Bir mühendis olarak gerek kendi ürettiğimiz sitelerde, gerekse gezdiğim sitelerde çeşitli tarayıcılarla izleme yaparım. Sitelerdeki en basit hatadır cross browser olmaması,o nedenle uyarıyorum.
Ayrıca internet explorer gibi dandik ve problemli bir tarayıcıyı asla kullanmam, sizlere de firefox u denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Eminim ki vazgeçemeyeceksiniz![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)okey msuatafa kardeşim ılk fırsatta onuda cozucem.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Honda Paneuropean ST 1300
İstanbul
0 Rh (-)Hangi siteye olursanız olun bilgileriniz google arama motorlarından geçer, insanoğluyuz bazılarımızın özel bilgilerinin görünmesini istememesi doğaldır, bu durumda net' e açık hiçbir site ve kulübe üye olmamanızı tavsiye ederim, ama yukarıda yazdığınız kan gurubu, mafya ilişkisi veya başka şeyler için endişeniz varsa, kişilerin hiçbir yere üye olmasada bilgilerini çok kolay buluyorlar merak etmeyin, üstelik 7 secereye bile ulaşabiliyorlar.![]()
Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)0533 5731137 cep tel numaram. Basta organ olmak uzere bilumum mafyalara duyrulur...
yol yapalım yol
daytona 250
istanbul
AB Rh (+)ayrıca farkettiğim birşeyi daha söyleyeyim, sitenin nameserver i uluslararası dns sunucularında doğru kaydedilmemiş.TTnet dns server sunucularından farklı dns sunucusu kullanırsanız siteye bağlanamıyorsunuz.Mesela üniversite farklı dns sunucusu kullandığından orada veya kendim dns sunucumu değişirsem(mesela 4.2.2.2) siteye bağlanamıyorum. Mesela ktunnel.com üzerinden siteye girmeye çalışırsanız, adresin bulunamadığı hatasını alıcaksınız :?
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Benim numaramda 0 555 499 78 62 sevgili organ mafyası iğneden korkuyorummümkünse yemeğime ilaç koyarak uyutun beni
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)