13.5 çok iyi fiyat... satmayı düşünürseniz pazarlığa oturalım valla ben fellik fellik motor arıyorum.... siz ozaman bu motora iyi fiyat mı diyosunuz... nerden aldınız bu arada
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)13.5 çok iyi fiyat... satmayı düşünürseniz pazarlığa oturalım valla ben fellik fellik motor arıyorum.... siz ozaman bu motora iyi fiyat mı diyosunuz... nerden aldınız bu arada
the wind determines the way of falling leaf
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)ben aldıgım 2007 haziran da o fiyat cok iyi bir fiyattı yani makuldu, ikinci elleri 13000 seviyelerinde geziyordu, 13500 e sıfır almayı tercih ettim, 1500 TL da magazada uzerine Kappa buyuk boy Ön Cam, Sissy Bar ve Motor Koruma demiri takdırmıstım,
Satma fikrine gelince açıkcası kullanamadıgım icin satmayı çok dusundum, ustune ustluk butun vergilerini gecen ay yatırınca yaklasık (1250 TL ) baya dusundum, ama bu bir sevgi bırakamıyorsunuzkullanamadıgınız bir vasıta icin bi dünya vergi:(
Motoru Pendik Honda Gungor Motordan aldım, Gungor motor icin ayrıca baslık acmak lazım:(
:lol:Ayrıca bu motoru alıcaklar vergisini iyi dusunsunler su anda 6 aylık vergisi 196,5 TL yıllık yaklasık 400 TL,ayrıca belirteyim istedim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)