Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

onur içöz
    asistan
     regal raptor 250
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    13.5 çok iyi fiyat... satmayı düşünürseniz pazarlığa oturalım valla ben fellik fellik motor arıyorum.... siz ozaman bu motora iyi fiyat mı diyosunuz... nerden aldınız bu arada
    the wind determines the way of falling leaf

yasinsubay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yasin MISIR
    Bilgisayar Mühendisliği
     Yamaha Dragstar XVS 650A
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı getto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13.5 çok iyi fiyat... satmayı düşünürseniz pazarlığa oturalım valla ben fellik fellik motor arıyorum.... siz ozaman bu motora iyi fiyat mı diyosunuz... nerden aldınız bu arada
    ben aldıgım 2007 haziran da o fiyat cok iyi bir fiyattı yani makuldu, ikinci elleri 13000 seviyelerinde geziyordu, 13500 e sıfır almayı tercih ettim, 1500 TL da magazada uzerine Kappa buyuk boy Ön Cam, Sissy Bar ve Motor Koruma demiri takdırmıstım,

Satma fikrine gelince açıkcası kullanamadıgım icin satmayı çok dusundum, ustune ustluk butun vergilerini gecen ay yatırınca yaklasık (1250 TL ) baya dusundum, ama bu bir sevgi bırakamıyorsunuz kullanamadıgınız bir vasıta icin bi dünya vergi:(

Motoru Pendik Honda Gungor Motordan aldım, Gungor motor icin ayrıca baslık acmak lazım:(

:lol:Ayrıca bu motoru alıcaklar vergisini iyi dusunsunler su anda 6 aylık vergisi 196,5 TL yıllık yaklasık 400 TL,ayrıca belirteyim istedim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)