Arkadaşlar müjde2006 model Regal Raptorum far ayarı bozuk olması haricinde hiçbir problemle karşılaşmadan muayeneden geçti
Egzostlarımı ne yapıp edip bi çift egzost ayarlayarak karşılık almadan takıp söken Mustafa Ustaya da teşekkür ederim. (Çaktırmadan masanın bi kenarına 3-5 birşey sıkıştırabildim anca) .
Şimdi muayene prosedürünü anlatayım gidecek olanlar için,
Be hadımköy gişelerdeki tüvtürk istasyonu için salı gününden cumartesi günü saat 10:00 için randevu aldım. Randevu saatinden 10 dakika önce orada olmak gerekiyor. Girişteki sıra alma makinasından (adı herneyse) randevulu bölümünü seçip plakamı girerek sıra numaramı aldım .
Saat 10:20 gibi gişe işlemleri için çağırıldım ve yaklaşık 3-4 dakika içerisinde 63,50 TL lik harcımı yatırarak makbuzumu aldım.
Yaklaşık 10-15 dakika içinde çağırdılar, Dışarıda ön fren arka fren testlerini yaptık. Bu testte 3-4 metre gidip önce ön frene sonra gene 3-4 metre gidip arka frene basarak frenlerin tutup tutmadığı kontrol ediliyor , tamamen geyik
Sonra ön-arka , sağ-sol sinyaller , stop lambası kontrolleri , motor ve şasi numarası kontrolü , lastik izleri kontrolü , lastik ölçüleri alındı. Kısa ve uzun farların ayarları kontrol edildi. Sonra plakaya muayene etiketi yapıştırılıp , ruhsat onaylandı ve açıklamaların olduğu kağıt verildi. Tamamı 10-15 dakka sürdü.
11:00 olmadan işim bitmişti. Kesinlikle randevu alarak gitmenizi tavsiye ederim. Otomobili götürdüğümde randevu sistemi henüz yoktu ve ben saat 12:30 da girip 19:30 da işimi bitirebilmiştim.
Bu arada sayın doktorum , ben bu susturucu işini yapmak istiyorum, masrafı nedir öğrenirsen arkadaşından uygun olursa , bende sana yada ona para gönderiririm , hazırlar susturucuları bende ayarlayabildiğim bi vakit gider taktırırım olur mu acep sana zahmet ????

RR 250E
İstanbul
B Rh (+)
2006 model Regal Raptorum far ayarı bozuk olması haricinde hiçbir problemle karşılaşmadan muayeneden geçti