Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Muayene :(

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hasan
    SAP ABAP Danışmanı - Freelancer
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar müjde 2006 model Regal Raptorum far ayarı bozuk olması haricinde hiçbir problemle karşılaşmadan muayeneden geçti Egzostlarımı ne yapıp edip bi çift egzost ayarlayarak karşılık almadan takıp söken Mustafa Ustaya da teşekkür ederim. (Çaktırmadan masanın bi kenarına 3-5 birşey sıkıştırabildim anca) .

Şimdi muayene prosedürünü anlatayım gidecek olanlar için,

Be hadımköy gişelerdeki tüvtürk istasyonu için salı gününden cumartesi günü saat 10:00 için randevu aldım. Randevu saatinden 10 dakika önce orada olmak gerekiyor. Girişteki sıra alma makinasından (adı herneyse) randevulu bölümünü seçip plakamı girerek sıra numaramı aldım .
    Saat 10:20 gibi gişe işlemleri için çağırıldım ve yaklaşık 3-4 dakika içerisinde 63,50 TL lik harcımı yatırarak makbuzumu aldım.
    Yaklaşık 10-15 dakika içinde çağırdılar, Dışarıda ön fren arka fren testlerini yaptık. Bu testte 3-4 metre gidip önce ön frene sonra gene 3-4 metre gidip arka frene basarak frenlerin tutup tutmadığı kontrol ediliyor , tamamen geyik
    Sonra ön-arka , sağ-sol sinyaller , stop lambası kontrolleri , motor ve şasi numarası kontrolü , lastik izleri kontrolü , lastik ölçüleri alındı. Kısa ve uzun farların ayarları kontrol edildi. Sonra plakaya muayene etiketi yapıştırılıp , ruhsat onaylandı ve açıklamaların olduğu kağıt verildi. Tamamı 10-15 dakka sürdü.
    11:00 olmadan işim bitmişti. Kesinlikle randevu alarak gitmenizi tavsiye ederim. Otomobili götürdüğümde randevu sistemi henüz yoktu ve ben saat 12:30 da girip 19:30 da işimi bitirebilmiştim.

Bu arada sayın doktorum , ben bu susturucu işini yapmak istiyorum, masrafı nedir öğrenirsen arkadaşından uygun olursa , bende sana yada ona para gönderiririm , hazırlar susturucuları bende ayarlayabildiğim bi vakit gider taktırırım olur mu acep sana zahmet ????
    Konu siyahus tarafından (01.June.2009 Saat 12:03 ) değiştirilmiştir.
    34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(

kemal uzun
    serbest
     regal raptor
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar bu iş için ruhsat sahibinin gitmesimi gerekiyor yoksa başkasıda götürebiliyormu motoru

Hasan
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yok ruhsat sahibine gerek yok bildiğim kadarıyla .

doktorserhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhan oktay
    BANKACI
     DD250E
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı siyahus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada sayın doktorum , ben bu susturucu işini yapmak istiyorum, masrafı nedir öğrenirsen arkadaşından uygun olursa , bende sana yada ona para gönderiririm , hazırlar susturucuları bende ayarlayabildiğim bi vakit gider taktırırım olur mu acep sana zahmet ????

Geçmiş olsun dostum halletmişin şimdi sen bana para falan yollama kendin gel direk ben seni elemana götürürüm orda hallederiz çünki eğzostları kesmesi gerekecek birinci yer maşonun oldugu bogaz varya ince borunun kalınlastığı ekyeri ordan açıcak birde eğzosu bir ucundan diğer ucuna dikey olarak altta kalacak şekilde açıcak sonra içine tüpü yerleştirecek kaynaklayacak baya uzun iş 1 gününü alır yani ve egzostların bende olması lazım ücretini ögrenirim fazla bişi olacağını sanmam 150 ye falan hallederiz her halde taş çatlasın 200 olur çünki 100 lira zaten tüplerdi ozaman parası bi sorayım ögreneyim sana haber veriyim hemen
    Sen Ağlar iken Gülerdi Alem
    Öyle Bir Ömür Sürki,
    Olsun Mevtin Sana Hande
    Halka Matem....

saltuque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Saltuk Cevgin
    Mimar
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Selam arkadaşlar.
    Cumartesi günü benim motorun muayenesi için Sultanbeyli istasyonuna gittim. Neden sultanbeyli? anadolu yakasında randevu alabildiğim bir tek sultanbeyli ve şile kalmıştı.
    Saat 11 deki randevuya saat 10 da gittim noolur noolmaz diye ve saat 11 e kadar bekledim. 11e 10 kala gitsem de olurmuş...
    saat 11 de numaram yandı, paramı yatırdım ve motorla arkaya çağırdılar... lastik diş derinliklerine, motor ve şase numaralarına, sinyal ve stopların çalışıp çalışmadığına ve far ayarlarına baktıktan sonra bi tur atıp sadece ön ve sadece arka frenle durmamı istediler sonra da geçmiş olsun diyip saldılar beni... muayene bitti :D saat 11:30
    en çok egsozdan korkuyordum. susturucuları çıkartılmış olmasına rağmen geçer not verdiler.

muayene eskisi gibi işkence olmaktan çıkmış. ocak ayında otomobilimin muayenesini 5 saatte bitirebilmişken randevu sistemi sayesinde sadece yarım saat sürdü. siz siz olun sakın internetten randevu almadan gitmeyin...

darısı diğer muayene ettireceklerin başına...

Hasan
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun arkadaşım, demek susturucular çıkık olmasına aldırmadılar haa bende o kadar uğraştım ettim , mustafa ustayıda uğraştırdım neyse yaw sağlık olsun.

Eh artık 2 yıl rahatız

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)