| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR
ISTANBUL
A Rh (+)vitese sert geçiyorsa ya debriyaj ayarin düşüktür yada motorda yağ yoktur![]()
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Vites milinden yağ akmasıyla vites geçişlerinin zorlaşması söz konusu olmaz.O mil direk şanzımana girmiyor motorun sağ kapağının orda değiştirici gibi bişi var ona gidiyor.Eğer vites zor geçiyo gibi geliyosa ya piskolojik yada debriyaj ayarsızdır.Yokuşlarda durduğumdada ben arka freni daha çok kullanıyorum.Arabalarda el freniyle kalkış gibi motor kavramaya başlayınca frenlerin ikisinide brakıyorum.
RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
istanbul
A Rh (+)dün akşam evde motoru çalışmazken viteslerle oynadım hepsine geçti
bugunde kullanırken deneyeceğim inşallah sorun çıkmaz![]()
hem ehliyet yok hem sürüş acemiliği var servis uzakta![]()
acilen yollara vurmam lazım kendimi alışmak için
yardımlarınızdan ve bilgilerinizden dolayı tüm raptorriders üyelerine teşekkürler.
kazasız sürüşler.
artık yok sattım
istanbul
0 Rh (+)yağ sandığın sıvı radyatör sıvısı olabilir. radyatörün plastik kauçuk olan borusunu bağlantı yerlerinden kontrol et bence. bende düştüğümde yerde bi sıvı vardı, dokunduğumda kayganlık hissi verince bende sağlam biyer delindi dedim ama sonra araştırınca radyatör bağlantı noktası eskimiş, düşünce de delinmişti. kayganlık hissi veren ise suyun içindeki antifiriz sıvısı. öle olduğu yerde yan yatmadan yağ çıkacağını zannetmiyorum, en fazla benzin akıyo depodan![]()
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Bence hiçbirşey yok.Merak etme bin motoruna.Olabilir akmıştır,fazladır,akacağı vardır.Böyle ufak şeyleri dert etme.
Yokuşta eğer yüksek viteste durduysan (3) gibi.Arka frenle duruyorsun,debriyajı sıkıp hafif ara gazı vites (2),tekrar ara gazı ,debriyaj vites (1),şimdi debriyajı yavaşça bırakırken gazı ver ve kalkışını yap.
Denemeyle öğreneceksin.Merak etme.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)