tarih değişmeden önce btün planlarımı yapmıştım ancak tarih değiştiği için ve o tarihlerde istanbul dışında olacağım için ben katılamıyacam malesef
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)tarih değişmeden önce btün planlarımı yapmıştım ancak tarih değiştiği için ve o tarihlerde istanbul dışında olacağım için ben katılamıyacam malesef
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Kimseyi geziye katılmadığı, katılamayacağı için eleştiremem.
Kimsenin motorculuğunu da bu geziye katılmayacağı için yargılayamam. Burada lafım kesinlikle Carvalho (Selçuk kardeşim) 'ya değil. Onun da niyetinin birilerinin motorculuğunu falan sorgulamak olduğunu düşünmüyorum.
Zaten motorculuğunun sorgulandığını düşünen, motorculuğunun eleştirildiğiyle ilgili kaygılara kapılacak olanların burada ne işi var ki? Eğer bir şekilde kazara buraya düştüyseler, ilk sapaktan çıkıversinler.
Valla bak.. ciddiyim.
Kasklarına bir kuru kafa çizdirip deri aksesuarlarıyla tatil köylerine sürsünler.
Herneyse.. boşverin. Biraz özel oldu bu.
Diyeceğim o ki, hala fırsatınız varken bu geziye katılın.
Aslında bu konuda konuşması, fikir üretmesi, kanıt göstermesi gereken son kişiyim belki de burada. En son buluşmadan Dikili'den beri ne yaptım ki sizinle.
Ama sorun ekiple çok zaman geçirmiş olmak değil.
Biraz işlerim, yoğun koşturmalarım falan vardı ille de mazeretse. Kalan zamanlarımda yalnız sürdüm hep. 'Şurası' diye gösterebileceğim yerlere gitmenin çok ötesine geçip sadece sürdüm. Ve yalnız başıma sürerken bir sonraki yıllık buluşmaya gideceğim zaman buradaki demirbaşların bana 'neredeydin' demek yerine 'nasılsın' diyeceğini, 'hoşgeldin' diyeceklerini biliyordum.
Çünkü ben Dikili'deydim.
Dikili'deyken sabahlara kadar çok derin ve samimi sohbetler ederek asker arkadaşları kıvamında sımsıkı bağlar kurmadık tabii ki aramızda. Yalan söyleyecek, olayı süsleyip abartacak değilim. Yaptığımız tek şey evlerimizden yüzlerce kilometre ötedeyken birlikte sürmek ve neden orada olduğumuzu sorgulamamaktı. 'Bana iyi gelmedi' diyen varsa duymak isterim doğrusu.
Herneyse.
Gelemeyenleri Selçuk ya da Alper teselli etsin.
Ve gelmeyenler;
Ne kaçırdığınız hakkında hiçbir fikriniz yok. İnanın bana.
Reçete: Emin olmak için tarihin yaklaşmasını beklemeyin. Varsa eğer, ajandanıza şimdiden not alın ve kalan tüm işlerinizi buna göre ayarlayın.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)bu gezi için sanırım baya bir önceden anket yapıldı nereye ve nezaman gibi sorular vardı yanlış mı hatırlıyorum sonra tarih açıklandı ve tarihe itirazlar oluncada değişirildi bu sefer bazı arkadaşlara uymadı veya bazıları işlerini ilk tarihe göre ayarladılar neticede katılımı az bulan arkadaşlar var bizim nerdeyse 30 yıldır gelenek haline gelmiş bir mezunlar toplantısı var agustosun ilk pazarı herkez bilir işini gücünü ona göre ayarlar veya babalar günü gibi
bir öneri bu toplantı zamanlarınıda böyle bir tarihe baglansa yer konusunda anket yapılsa nasıl olur ?
Regal Raptor DD250 E-9
istanbul
A Rh (+)''Ey o büyük yolculukların ürperten heyecanı
Okyanus dalgalarının sesleriyle dol bu ömre .
Ölüme ve aşka durmadan kement atan
Serüvenlerle geçsin yaşamak.''
yamaha XT 660 R
istanbul maslak
0 Rh (+)arkadaslar ayın 25 tatile cıkıyom tatil donusune dnek geldi cok guzel oldu ayın 7 si olması bi aksilik olmasa bende taaaaaaaaa bartınlardan gelip katılacagım insneyse orda gorusmek uzere
0- infinitedreams + sheisthedark (İstanbul)
1- aidikurt - gidikurt - jidikurt (İstanbul)
2- carvalho (istanbul)
3- RızaHoşgör+1 (istanbul)
4- Delibeygir (istanbul)
5- Kaanka + Filizkaanka (İstanbul)
6- Doğan (İstanbul)
7- Comandante ( Şili )
8- Handojoe (Uzunköprü-Edirne;Pazar Sabahı)
9- Biyadin ( İstanbul)
10- Celil (İstanbul)
11- Balbar(İstanbul)
12- Bull (Beşiktaş, Köyiçi)
13- Gölge (Kocaeli)
14- Eiletelia ??? (istanbul)
15- Tayfun (İstanbul)
16- Yeniköylü_UA + Yenikoylu artçı (İstanbul)
17- Zeko + 1 (BARTIN)
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)