| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar iğne adada hepinize sevgiler saygılar iyi eylenceler diliyorum bu sene o tarihlerde diyarbakırda olacağım için katılamıyorum.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)baylar bayanlar telsizi olanlar yanına almayı unutmasın
yolda lak lak yaparız![]()
haydi çocuklar motora
KTM 950 Adventure
istanbul
0 Rh (+)arkadaslar az once kardesımı de almak ıcın sarıyere yola cıkmayı denedım fakat delı beygırle beraber elımızdekı ıkı motoru da yola cıkarmaya cesaret edemedık... benım motorun plaka ıslerı ıcın son asamadaydık bugun ama ılce emnıyette uzerındekı plakayı da alıp, yenı plakan onaylanana kadar sanal motorun var kullanma dıye tavsıye ettıler memur arkadaslar... delıbeygırın motorunda ıse hesapta olmayan aksılıkler yuzunden ıgneada yoluna cıkmakdan mecburen vazgecmek zorunda kaldım... herkese ıyı eglenceler dılıyorum...
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)aaaa.. kaçırdım mı ilk kez.. :( tatil dönüşü nete giremeyince unuttum tabi ben.. :( herkese bol eğlenceler.. telefonla katılacağım aranıza..![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sağ salim döndük.
İstanbul-İğneada-Uzunköprü rotasında 800 km civarı yol yaptık, harika rotalardan geçtik.
Birçok olumsuzluk yaşamamıza karşın "önemli olan birlikte olmak ve birlikte sürmek" diyebilecek olgunlukta arkadaşlara sahip olduğum için bu dostlarıma çok teşekkür ederim.
Bizimle ilk defa yol yapan Kadir, Celil ve kıymetli eşleri, ayrıca Cengiz abimiz ve ailesi ile birlikte tüm katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim...
Her ne olursa olsun ben bu geziyi güzellikleriyle hatırlayacağım.
Hando kardeşim, sürpriz yumurta misali kapına geldik, bizleri ağırladın; eksik olma, sağol varol...
yol yapalım yol
Kawasaki KLE 500
KOCAELİ
A Rh (-)bu gezide emeği geçen herkese çok çok teşekkürler katılımcı olan tüm raptor riders' lar sizinle sürmek çok zevkliydi iyki varsınız ve iyki gitmişiz..![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)bende geziyi organize eden ve katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim böyle kaliteli bir gurupla olmak çok hoştu ayrıca beni gibi haftada bir motora binen biri için çok saglam km yaptık ama çok hoştu bir sonraki proğramı bekliyorum herkese kazasız sürüşler
not :iletişim için şirket bilgisayarını kullanıyorum oda sitelere girişi engelliyor bu yüzden çekilen fotolardan mail adresime 1-2 tane atan olursa çok sevinirim www.celil.ustun@bilimilac.com

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Selcuk kardeşim hepimizin hislerine tercuman olmus resmen.
Oncelikle bende kendim adına katılım yapan herkese cok ama cok tesekkur ederim.
Esas onemlisi olan her turlu olumsuzluga rağmen yüzlerindeki gülümsemeyi eksik etmeyen tüm RaptorRiders üyelerine tekrar tekrar tesekkur ederim.
(GÜLEN GÖZLERİNİZ HİÇ SOLMASIN)
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)merak etme celil kardeşim ben senin mail adresine fotograf atarım.sen yeterki iste.![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)