| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Elimde 223 tane resim var.
Jüriyle beraber elemeleri yapıp noter huzurunda yapılacak olan çekilişten sonra 50 tanesini belirleyip siteye koyacam.
Şu Nihat Beyan'ı bi bulayım hele.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)onu bulamazsan Beşiktaş 10. Noteride iş görür kardeşim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)taa uzaklardan kalktınız geldiniz ve beni çok onure ettiniz. bütün arkadaşlarıma ve motorcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. ve bugün bir motorcu kızımızı toprağa verdik samsunda tek başına karadeniz gezisi yaparken bir tır ın altında can verdi ikindi namazında kendisini uğurladık onun için ayrı bir topik açacağım. bütün motorcu camiasının bir kez daha başı sağolsun.
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
DD250E-9
istanbul
A Rh (+)Hoşgeldiniz arkadaşlar..Yorucu ama keyifli bir gezi olmuş.Celil abiyle bugün telde konuştum bilgi aldım, çok güzel gezi ve tecrübe olmuş..
RR 250E
İstanbul
B Rh (+)resim yok hala resimmm
34 EF 1376 - Siyah RR Satıldı :(
bmw
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar ben de geldim...haftasonu gezi bir harkaydı...çok teşekkürler....![]()
bmw
istanbul
A Rh (+)iğneada turunuz da bende vardım...!!!!!!celil in arkadaşı!!!!!!:?
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Turşu satacam diye sağdaki soldaki marketleri gezmesen bilirdin nerden katıldığını
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)