Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

M.Berker Ölçer
    Serbest
     DD 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question Kısmen tanışmıştık ama tekrar selamlar

Merhaba ben Berker. Şu anda ve bundan sonra Bursa'dayım.
    Ali ustanın yeni yerinde hayırlı olsun toplantısında şans eseri bulunmuştum,bir kaç kişiyle de konuşma fırsatımız olmuştu.(amerikan futbolu formalı,şortlu kişiyim ben ) Neyse;ali ustanın dükkanda duran motoru(14000km) satın aldım.
    Tanışma için yeterli heralde bu mesaj. Kısaca şu ana kadar motorla ilgili yaptıklarımdan bahsedeyim. yazılı sınavı geçtim ama direksiyon sınavına gireceğim. şu ana kadar 150 km yapmışımdır. Motoru aldıktan sonra ali usta nın al 3000 km tık demez kullanırsın demesine ragmen,motorun yağını değiştirdim(iyi ki değiştirmişim,çok kötü durumdaydı) aküsü bitikti. onun dışında zinciri lastikleri falan çok iyi durumda,buji falan değiştirdim. bir de fan için elle kontrollü bir switch yaptırdım. ama şimdi bir problemim var,çalıştıktan sonra çok memnunum ama çalışana kadar beni benden alıyor. dün gezdiğim motor ertesi gün çok uzun sürede çalışıyor.
    ali usta bana el jiklesini hiç kullanma demişti,bir işe yaramıyor demişti,kapalı duruyor. sizde de boyle mi? selenin altında bir rolanti ayarı var onunla yaparsın demişti. doğrumudur? gidondaki ile aşağıdaki aynı işlevi mi görüyor? çalıştırmadan önce onu açıp oyle mi çalıştırmalıyım?

tanışmamız biraz soruyla oldu ama,yanıtınız için şimdiden teşekkürler. aynı soruyu teknik bölüme de yazacağım.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Berker, hoşgeldin aramıza...
    nick'ini telaffuz ederken biraz zorlanacağız sanırım
    yol yapalım yol

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Aramıza hoş geldin Berker
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

M.Berker Ölçer
    Serbest
     DD 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hocam bana kısaca xero deyin adımı kullanın daha iyi tabi. hoşbulduk bu arada. bu jikle konusunda yardımcı olacak var mı? sizde gidondaki jikle çalışıyor mu?

cenkerdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    selam hoşgeldin bende yazları jigleyi çekince direk boğulup stop ediyor jigle kışın dedi buradaki abiler normalde aküm dolu ise çalışıyor benimki
    inşallah yaptırır göndelünce binersin
    Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur.

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı xerophyte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba ben Berker. Şu anda ve bundan sonra Bursa'dayım.
    Ali ustanın yeni yerinde hayırlı olsun toplantısında şans eseri bulunmuştum,bir kaç kişiyle de konuşma fırsatımız olmuştu.(amerikan futbolu formalı,şortlu kişiyim ben ) Neyse;ali ustanın dükkanda duran motoru(14000km) satın aldım.
    Tanışma için yeterli heralde bu mesaj. Kısaca şu ana kadar motorla ilgili yaptıklarımdan bahsedeyim. yazılı sınavı geçtim ama direksiyon sınavına gireceğim. şu ana kadar 150 km yapmışımdır. Motoru aldıktan sonra ali usta nın al 3000 km tık demez kullanırsın demesine ragmen,motorun yağını değiştirdim(iyi ki değiştirmişim,çok kötü durumdaydı) aküsü bitikti. onun dışında zinciri lastikleri falan çok iyi durumda,buji falan değiştirdim. bir de fan için elle kontrollü bir switch yaptırdım. ama şimdi bir problemim var,çalıştıktan sonra çok memnunum ama çalışana kadar beni benden alıyor. dün gezdiğim motor ertesi gün çok uzun sürede çalışıyor.
    ali usta bana el jiklesini hiç kullanma demişti,bir işe yaramıyor demişti,kapalı duruyor. sizde de boyle mi? selenin altında bir rolanti ayarı var onunla yaparsın demişti. doğrumudur? gidondaki ile aşağıdaki aynı işlevi mi görüyor? çalıştırmadan önce onu açıp oyle mi çalıştırmalıyım?

tanışmamız biraz soruyla oldu ama,yanıtınız için şimdiden teşekkürler. aynı soruyu teknik bölüme de yazacağım.

iki kişi gelip kapıda duran motorlara bakmıştınız yanlış hatırlamıyorsam

GÖLGE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış BAL
    Mekanik Mon.
     Kawasaki KLE 500
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hoşgeldin berker. Jikle konusunda alttaki rolenti zımbırtısıyla çalışır fakat adı üstünde rolenti ayarını yapıyor o jikle daha farklı bi olay ustaya sorsaydın gidondaki süsmü die ama işe yarıyorsa devam et mühim olan çalışması.

M.Berker Ölçer
    Serbest
     DD 250E-9
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cenkerdemir,evet hocam doğru hatırladın,benim o. bu sabah ali ustanın çalışmıyor,dokunma dediği jikleyi açtım,bastım marşa çat diye çalıştı. sonra kapadım yoluma devam ettim. neden çalışmıyor dediki bu adam anlamadım. neyse sorun yok gibi şu anda. kışın göreceğiz tabi.

cenker demir
    muhasebe
     RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    cenkerdemir,evet hocam doğru hatırladın,benim o. bu sabah ali ustanın çalışmıyor,dokunma dediği jikleyi açtım,bastım marşa çat diye çalıştı. sonra kapadım yoluma devam ettim. neden çalışmıyor dediki bu adam anlamadım. neyse sorun yok gibi şu anda. kışın göreceğiz tabi.

inşallah kışında sorun olmaz

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ali usta aslında sana dokun demiştirde sen yanlış anlamışssındır bence Ali ustayı anlayabilmek için decoder gerekiyor

Bu arada hoşgeldin

Ali ustayada burdan selamlar sevgiler seviyoruz kendisini toprağım benim

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)