Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    nisso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burak
    mal kabul
     rr 250 e-9
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nisso kardeşim,merhaba.
    Senin motor geçmişin ne kadar?Yazdıklarından bayağı tecrübeli gibi konuşuyorsun.Başına hiç de hoş olmayan bir olay gelmiş.Şükür canına gelmedi.Madem motorundan takur tukur ses geldi niye yürümeye çalışıyorsun?Neden bloğu çatlatıncaya kadar uğraşıyorsun?Hiç kabahatı kendinde aradınmı?
    Senin şansın iyi gitmemiş.Olsun.Daha dikkatli olursun,inşallah başına birdaha gelmez.
    Şimdi bunları niye yazdım.
    Ben R&R sahibiyim.2006 dan beri biniyorum.Motoruma laf söyletmem arkadaş.Binmeyeceksen binme.Ama kötüleme.Burada bu motoru kullanan hatta severek kullanan bir çok insan var.
    Biraz sert bir söylem olduysa kusura bakma.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

motor geçmişim 1 sene kadar oldu ben motoru aldığımda kullanmayı bilmiodum çoğu şeyi çabuk kavradığım gibi bu işi de kavradım mesele o değil zaten motordan takır tukur ses gelir gelmez sağa çektim zaten o anda motor stop etti iyi okursan bloğu çatlatana kadarda sürmediğimi anlarsın o kadar da manyak bi insan değilim=) şimdi kötüleme olayı şöyle ; bana regal raptoru sorduklarında ben çinlilerin kralı diyodum hep halen dahada öyledir gözümde ama bir mekanik,elektronik bi alet alıyosan zaten yasal zorunluluk olarak bi 10 sene yedek parça temin etme zorunluluğu var şirketlere emre ltd yi bu konuda şikayet edicem zaten.ben bi motor aldığımda hangi yedek parça lazım olduğunda ben bunu temin edemiyosam o motoru ithal edeninde allah belasını versin o parçayı yollamayn RR fabrikasınında..e nabayım ben şimdi motor bu arıza yaptı tamam e parça yollasana kardeşim ??? hani nerde? bu işler böyle yürümez arkadaşlar yapmayın bir motora iyi demek için birinci şart yedek parça temininin tam olması gerekir.2.si madem demiş nekadar ekmeğe o kadar köfte ucuz mal alıyosan bunları çekeceksin gibi şeyler söylemişler arkadaşların bazıları yahu bilader ben bu makine beni yolda bıraksın diyemi aldım madem böyle adi parça kullanıolar şanzumanda e ısıl işlemden geçmiş parça kullansınlar madem fiyatada eklesinler okadarda büyük bi mebla değil zaten bu e bitek bu sorundan benm başıma gelmio neredeyse 20000 i deviren her makinenin başına gelmiş buna ne demeli bu yahudi mantığıdır.pzarlama taktiğidir..aleti alırken ucuz...sonra? parçalar dandik yedek parça yok olsada fahiş fiyatta.. ne anladım ben bu işten o yuzden dedim bi japon alıcam diye çünkü kaç tane japon kullanan veya kaliteli marka kullanan gördüysem kronik olarak böyle dandik arıza olmuyor.. bunuda böyle belirteyim.3.csü bazı arkadaşlar bu regal şans işi demiş şans falan değil tamamiyle pazarlama taktiği bu arızalar...kimi akadaşta yok kalkışlarda debriyaj gaz oranlarına dikkat edicen yağını suyunu ihmalmi ediyosun falan demiş ben sinek vızıltısı çıkarsın motor herşeyine kadar incik cincik ederim ok kadar titizim bu konuda ve bakımlarını mümkün olduğunca kendim yaparım.uzun yolda motoru 20-30 dk bir dinlendiririm....

genel konuştum herkez pay biçsin rryi seviyorum ama ama ama...

burak
    mal kabul
     rr 250 e-9
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar motorumu aldım 1 ay sonra nihayet ancak son anlattığım sorunu anladığımzdan itibaren geçen sürede olanları anlatayım;

zincir dişli milini emreden ve sarıkayalardan bulamayınca ali ustadan 100 tl ye 2.el çıkma getirttik bide conta takımı aldık 0 vakumlu pakette motoru açtığımız için oda 20 küsür bişey istedi verdik nabalım.. neyse mil yerşetrildi bu arada çatlayan motor bloğunu sanayide özel kaynakçıda kaynattık getirdik mu sefer milin otrduğu yerdede hafif kaynak olduğu için tam otaradı ve sıkışma yaptı tekrar sanayiye görtürüp bloğu güzelttrdik buseferde vites topuzu uymadı toplarken tekrar şekillendrmek için sanayiye neyse onuda hallettik, karter temizlendi heryer temizlendi motoru kapatıcaz contalar uymadı bitarafı uyuyo bi tarafı uymadı allah kahretsin diyip yeni contaları kendimiz yaptık ve canımız çıktı..neyse motor kapandı sübap,hava ayarlandı motor eskisinden güzel bi vaziyette ve çekişindede artış var.2ci vitese geçmekte zorlanıyorum ama oda 1-2 haftaya yumuşayacak anca yer edicek kendine oturacak vs..neredeyse 1 buçuk ay sonra koltuğa oturabildim

kısacası diyeceğim şudur;

RR'le uzun yola çıkarsanız çoğu çıkacak sizi yolda bırakabilecek sorunları baştan kabullenin ve hazırlıklı olun.bir RR alyosanız aldığınız fiyatın en az 3 te 1i kadar parayıda kenarda bulundurun!!!çünkü ne kadar güzel baksanızda sizi bi gün bırakıcaktır.teşekkürler hepinize
    Konu carvalho tarafından (29.September.2009 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Dostum, geçmiş olsun. Standart üretim olmuyor işte motorlarımızda maalesef. Ben regalimle dünya yol yaptım hiç sıkıntı yaşamadım. Toplam 9.000 km'de ise sadece 2 defa elektrik arızası yaşadım; hiç mekanik arıza yaşamadım.

Mesajının son kısmındaki küfürlü kısmı sildim. Bilgine.
    yol yapalım yol

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı nisso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor geçmişim 1 sene kadar oldu ben motoru aldığımda kullanmayı bilmiodum çoğu şeyi çabuk kavradığım gibi bu işi de kavradım mesele o değil zaten motordan takır tukur ses gelir gelmez sağa çektim zaten o anda motor stop etti iyi okursan bloğu çatlatana kadarda sürmediğimi anlarsın o kadar da manyak bi insan değilim=) şimdi kötüleme olayı şöyle ; bana regal raptoru sorduklarında ben çinlilerin kralı diyodum hep halen dahada öyledir gözümde ama bir mekanik,elektronik bi alet alıyosan zaten yasal zorunluluk olarak bi 10 sene yedek parça temin etme zorunluluğu var şirketlere emre ltd yi bu konuda şikayet edicem zaten.ben bi motor aldığımda hangi yedek parça lazım olduğunda ben bunu temin edemiyosam o motoru ithal edeninde allah belasını versin o parçayı yollamayn RR fabrikasınında..e nabayım ben şimdi motor bu arıza yaptı tamam e parça yollasana kardeşim ??? hani nerde? bu işler böyle yürümez arkadaşlar yapmayın bir motora iyi demek için birinci şart yedek parça temininin tam olması gerekir.2.si madem demiş nekadar ekmeğe o kadar köfte ucuz mal alıyosan bunları çekeceksin gibi şeyler söylemişler arkadaşların bazıları yahu bilader ben bu makine beni yolda bıraksın diyemi aldım madem böyle adi parça kullanıolar şanzumanda e ısıl işlemden geçmiş parça kullansınlar madem fiyatada eklesinler okadarda büyük bi mebla değil zaten bu e bitek bu sorundan benm başıma gelmio neredeyse 20000 i deviren her makinenin başına gelmiş buna ne demeli bu yahudi mantığıdır.pzarlama taktiğidir..aleti alırken ucuz...sonra? parçalar dandik yedek parça yok olsada fahiş fiyatta.. ne anladım ben bu işten o yuzden dedim bi japon alıcam diye çünkü kaç tane japon kullanan veya kaliteli marka kullanan gördüysem kronik olarak böyle dandik arıza olmuyor.. bunuda böyle belirteyim.3.csü bazı arkadaşlar bu regal şans işi demiş şans falan değil tamamiyle pazarlama taktiği bu arızalar...kimi akadaşta yok kalkışlarda debriyaj gaz oranlarına dikkat edicen yağını suyunu ihmalmi ediyosun falan demiş ben sinek vızıltısı çıkarsın motor herşeyine kadar incik cincik ederim ok kadar titizim bu konuda ve bakımlarını mümkün olduğunca kendim yaparım.uzun yolda motoru 20-30 dk bir dinlendiririm....

genel konuştum herkez pay biçsin rryi seviyorum ama ama ama...
    Dikkat edersen mesajıma başlarken''merhaba ve sevgi ''ifadeleri ile başladım.
    Mesajını dikkatle ve teker teker okudum.
    Sana hakaret içeren ''Manyak'' ifadesini kullanmadım.
    Yaşın itibarı ile gençsin, ateşlisin,idealistsin.Ama saygılı olmak için bunlara gerek olduğunu zannetmiyorum.
    Biz ilk alanlar bu motorları ''Sarıkayalar''dan aldık.Ben bizzat gittim gördüm.Muazzam biryerdi.Yerdi diyorum çünki daha iki sene dolmadan kapandı.Şimdi ne yapalım gidip adamları dövelim mi yoksa arkalarından'' Bela'' mı okuyalım.Böyle hoşmu oluyor.
    Benden abi tavsiyesi.Uslubunu değiştir.Daha kibar ve yapıcı ol.Kırıcı olma.
    Bundan sonraki motor hayatında başarılar dilerim.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.

burak
    mal kabul
     rr 250 e-9
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dikkat edersen mesajıma başlarken''merhaba ve sevgi ''ifadeleri ile başladım.
    Mesajını dikkatle ve teker teker okudum.
    Sana hakaret içeren ''Manyak'' ifadesini kullanmadım.
    Yaşın itibarı ile gençsin, ateşlisin,idealistsin.Ama saygılı olmak için bunlara gerek olduğunu zannetmiyorum.
    Biz ilk alanlar bu motorları ''Sarıkayalar''dan aldık.Ben bizzat gittim gördüm.Muazzam biryerdi.Yerdi diyorum çünki daha iki sene dolmadan kapandı.Şimdi ne yapalım gidip adamları dövelim mi yoksa arkalarından'' Bela'' mı okuyalım.Böyle hoşmu oluyor.
    Benden abi tavsiyesi.Uslubunu değiştir.Daha kibar ve yapıcı ol.Kırıcı olma.
    Bundan sonraki motor hayatında başarılar dilerim.
    Kazasız sürüşler.
    Sağlıcakla kal.
    saygıda kusur ettiysek affola .bloğu çatlatana kadar zorlamışın motoru dediğinden iyi okumamışsınız dedim hakkatende öyle neyse manyak kelimesinide kendime dedim zaten orda bi yanlış anlaşılma var sizin demek istediğinizi kastedmedim. teşşekrler sizede başarılar dilerim.

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)