benim tavsiyem büyük ve geniş araçlar karşıdan gelirken süratini düşürmen olacaktır..
malum ,tecrübe = hayatta yediğin kazıkların toplamı..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YAMAHA VİRAGO XV 535
edirne
A Rh (+)benim tavsiyem büyük ve geniş araçlar karşıdan gelirken süratini düşürmen olacaktır..
malum ,tecrübe = hayatta yediğin kazıkların toplamı..
RR 350 spyder
istanbul
A Rh (+)Mevsim uzun yola çıkmak için pek müsait değil aslında, bundan sonra hava durumunun yağmursuz dediğine aldanma... illa çıkacaksanda yanına uzun bir yağmurluk al mutlaka... yolda yağmur başlarsa hemen sağa çek ve 10 dk. bekle... yağmur ilk yağmaya başladığında yerdeki tozlar yağ gibi kaygan olur, 10-15 dk. sonra yol yıkanmış olur, ondan sonra yağmur nekadar yoğun olursada korkma... aynı durum sabahları sisli havalardada görülüyor, sisin içindeki nem yoldaki tozların aşırı kayganlaşmasına neden olur...
bunların dışında iki altın kural var, herzaman geçerli;
1- nekadar çok şey görürsen, o kadar az şeye çarparsın (aynaların ayarı, vizör temizliği, sürekli çevredeki değişikliklerin takibi v.s. )
2- nekadar çok kişi seni görürse, o kadar az kişi sana çarpar ( renkli kıyafetler, fosforlu aksesuarlar, büyük araçların seni gizlemesine izin vermeme v.s. )
motosikletin bakımlıysa yolda bırakmaz seni, o konuda merak etme...
ilk uzun yol tecrübelerinde ( biraz ustalaşana kadar en azından ) yalnız gece sürüşünü, şahsen tavsiye etmiyorum...
herkese kazasız-belasız zevkli sürüşler dilerim...
yok
istanbul
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)