UZAY ım yenı makınan hayırlı olsun...
delı alet.küçük plakalı,yuksek ve ozel sıssı barlı...
allah kaza bela vermesın...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)UZAY ım yenı makınan hayırlı olsun...
delı alet.küçük plakalı,yuksek ve ozel sıssı barlı...
allah kaza bela vermesın...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Çok teşekkür ederim kaanka kardeşim sağolasın. Vatana millete hayırlı olsun
İlk motorumu sen getirdin. Ehliyetsiz, acemi ve çok çaresiz olduğumdan, bu benim için ÇOOOK büyük bir iyiliktiAllah razı olsun.
Ama helikopter bile olsa bu sefer ben getirirdim. Neden mi? Çünkü motoru kim getirirse getirsin, HONEY de orada oluyorKorkuyorum
İkinize de küçük bir teşekkür ikramım olmuştu ama HONEY'e hala ikinci bir yemek borcum var :? Sen motoru getirirken o da arabada ev arkadaşım ve benimle sohbet ettiği için
Geçen armagedon filmini seyrettim. Bruce kendini feda ederek göktaşını patlattı ve dünyayı kurtardı. Bi baktım filmin devamına... O da ne? HONEY!!! Dünyadakilere bir basın açıklaması yapıyor :
Bruce dünyayı kurtardı! E artık bana bi yemek ısmarlarsınız
Tamam biraz abarttım :mrgreen:
Belki sen motorumu alıp getirmeye üşeniyordun ve HONEY de seni gaza getirdi:
"Hadi lan üşenmeyelim, alalım şunun motoru, sevinsin garip. Bak ben de seni yalnız bırakmamak için geliyorum." dedi belki de. Onun da emeği var, desteği var ve ayrıca sözüm de SÖZ
Sadece bir daha Bülent abimizin her dediğine ok demeden önce bir kez daha düşüneceğim
(Bu kısım kırgınlık önleyici sonuç kısmıdır)
Ona yemekler feda olsun. Canım abim benim. Her aklıma soru geldiğinde onu arıyorum, onun varlığı yeter.
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Kardeşim hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.
Sağlıcakla kal.
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)