| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250 B
İSTANBUL
0 Rh (+)Dün akşam motoru çalıştırmayı başardım, Bujiler yağlanmış ısıtıp zımparaladım, sonra tekrar ısıtıp yerine taktım basınca çalıştı... karda 3, 5 tur attım ısınsın diye, sabah tekrar çalıştırırken inatçılık yaptı, bu sefer rolanti ayarını da açtım, fazla zorlamadan çalıştı ama, rolantiyi tekrar normale çevirene kadar canım çıktı, kendi kendine gaz verir gibi birden bağırıyor falan, neyse hallettik yani.
DD 250 B
İSTANBUL
0 Rh (+)Valla gece motor kısmını eski bir battaniye ye sardım korkumdanSabaha çok soğuk olmasın diye... Acaba abarttımmı arkadaşlar....

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)1-evet jıklede sorun olmasada sıkıntı yasaman mumkun
2- bujı ısıtma aparatına falan gerek yok bujılerı sok vd40 sık sonra ıyıce tel fırca ile bır guzel temızle yerıne tak yeterlı olur.
3-Hiçbiri diğerine gore ustun degıldır sadece kuru akuler bakım gerektırmez tek artısı o.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)bak iyi yapmışın yavaş yavaş ögreniyorsun ama bujileri yakmak zararlıdır güzelce temizleyip tırnak aralarını sentesine yani ölçüsüne getirince takın buji yakmak ısıtmak bujilerin porselen kısmını çatlatıp çöpe gitmesine sebeb olur
motor sogukken zor çalışıyorsa jikle saglamsa karışım uygunsa ateşleme zayıftır aküden kaynaklanır bazende jikleyi çekip bir taraftanda gazı açarsanız olmaz marşa basılırken motor çalışınca hafifice gaz verilebilir
hadi kolay gelsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)