Radyatör su sızdırıyor... Sorun nedir?? Çok masraf çıkar mı?? motoru alalı 2 hafta oldu bu 2. arızası... yavaş yavaş bıkkınlık geliyor :( Masraf nedir yadım lütfen...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki Burgman 400
Adana
A Rh (+)Radyatör su sızdırıyor... Sorun nedir?? Çok masraf çıkar mı?? motoru alalı 2 hafta oldu bu 2. arızası... yavaş yavaş bıkkınlık geliyor :( Masraf nedir yadım lütfen...![]()
Suzuki Burgman 400
Adana
A Rh (+)Bi de motoru bu şekilde fazla zorlamadan kullansam sorun çıkarır mı??
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)suyuna dikkat ederek kullanırsan sorun çıkmaz ama masraf 100 tl civarında radyatörü değiştirmen geekiyor murat 131 lerin kalorıfer radyatörleri uyar bir radyatörcüye git kolayca yapar başka arıza olmasaın

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)geçmiş olsun regallerde görülen bir durum arkadaşların dediği gibi bir radyatörcüye göster belki tamirle kurtarabilirsin o zaman daha ucuza hallolur radyotörün suyunu tamamlayarak kullanabilirsin fakat içinde su kalmazsa motor conta yakar motoru komple yaptırmak zorunda kalırsın dikkatli ol kolay gelsin
not km saatinin içinde altta ortada kırmızı bir hararet lanbası var o yanarsa hemen motoru stop et soğuduktan sonra çalıştır kontrol et
Konu CELİL tarafından (16.Şubat.2010 Saat 10:38 ) değiştirilmiştir.
RR-250 E9 ( 34 PSF 41 )
istanbul
A Rh (+)http://www.hepsiburada.com/sonax-rad...id=otson510100
selam bunun gibi birçok ürün var sıvısı tozu olanı netten ararstırıp geçici çözüme kavuşabilriisn kazasız sürüşler.
Suzuki Burgman 400
Adana
A Rh (+)Radyatör delinmiş.. lehim yapıldı.. Ustaya sordum bi sorun çıkar mı diye.. Yok dedi garanti verdi.. Sizde lehimle sorun kökten çözülmüş müdür?
Suzuki Burgman 400
Adana
A Rh (+)Sizce lehimle sorun kökten çözülmüş müdür?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)