| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
istanbul
A Rh (+)iyi yolu görüyor ve takdir ediyorum, Ama kötü yoldan gidiyorum.........
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Evet, bu motor sitemiz üyelerinden Spydx(unicorn)'un, yani Bülent'in motoru. Bizimle birkaç geziye katılmıştı. Motoruna titiz bir arkadaşımızdı ama bayağı zamandır görüşemedik.
Spydx'in bugün de doğum günüymüş ayrıcaOkuyorsan doğum günün kutlu olsun Bülent kardeşim...
Konu carvalho tarafından (24.March.2010 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)evet motor benim uzuuuuun zamandır girmiyordum siteye çocuk olunca pek binemez oldum binici için ideal geçen pazar işe gidip geldim yazdan beri çalışmayan motorumu ısıtmış oldum....
Saol carvalho... evet bayaaaa bi titizim sorun çıkartmasın isterim sorun varsa bekletmem yaptırırım... bayadır sahibindendede bakmıyordum geçen ağustosta yazmıştım o yazıyı yani önümüzdeki vergi tabiki yatmadı ama alan arkadaş olursa onuda öderim kıyak olur...![]()
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
Yok
istanbul
A Rh (+)Dogru tahmin etmişim demekki..
bu kadar titiz bir makina buralardan olmalıydı...
Ödemelerimi ayarladıgımda görüşmek istedigim makinalardan biri...
memnun oldum dostum..
iyi yolu görüyor ve takdir ediyorum, Ama kötü yoldan gidiyorum.........
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bülentım dogum gunun kutlu olsun...nıce uzun yıllara hep beraber ınsallah...
bu arada bülonun makınayı bılırım.24 saat kendı garajında ve kapalı alanda kalır.
uzerınde kayda deger ekstraları da vardır.
motoru konusunda cok hassastır.
bu bılgıler umarım alıcı arkadasa faydalı olmustur...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Kawasaki Zephyr 1100cc
Türkiye
0 Rh (+)arkadaşlar güzel kırmızı şeytanım için el sıkıştık bu hafta içi noter işlemleri yapılacak sonrada motor devir teslimi... alan arkadaşta beenim gibi ilk motoru ben bunda öğrendim o da bunda öğrenecek.... artık bana yeni uuklar açılıyor belli bi süre motorsuz kalabilirim ama bu uzun sürmeyecek... kalbimde DL650 vardı hep ama fiyatlar yukaruıda olunca ve motora zevk hobi için binince biraz daha klasik ve fiyatı uygun büyük bir motor alayım hemde gençlik aşkım olsun diyorum YAMAHA XJR1200 97-98 model almayı düşünüyorum ve istiyorum.... hadi hayırlısı bana![]()
eski emektar ........34 BH 1032 RR.....
yeni emektar........34 EBH 31 KWSK.....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)