arkadaslar bu hafta ici bir regal raptor alacagim ama karar veremedim sizce hangisi daha iyi yardim !![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
ankara
A Rh (+)arkadaslar bu hafta ici bir regal raptor alacagim ama karar veremedim sizce hangisi daha iyi yardim !![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ikisi arasındaki fark makinaları aynı kasası değişik 9-b olan T gidon ön çatal daha ileri açık km saati deponun üzerinde spor tarzlı diğeri klasik tarzlı
seçim tarz meselesi hangisi hoşuna giderse onu al ikiside aynı güçteler parçaları aynı koly gelsin![]()
yok
ankara
A Rh (+)tsk ederim arkadaslar bazilari fark var dioduda ondan kafam karisti birde bisey daha sorcam acaba 2 kisi yuklu bir sekilde 110 km hızla uzun yola gidebilirmiyiz yada 100 km hızla
yok
ankara
A Rh (+)ok tsk ederim bilgilendirdigin icin en kısa zamanda araniza motorumla birlikte gelmek istiyorum tabiki sizde kabul ederseniz![]()
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Bendeki rr 250 e klasik gidonlu yani ben + kardeşim 130 küsür kiloyoz motorun taşıma kapasitesi 170 düşün otobanda yinede 140 ı gördük banamısın demedi. Ama bu sadece sınama amaçlıydı tabi hız tehlikelidir kardeş önermem
yok
ankara
A Rh (+)zaten benim amacim hız deil kardes 100 km hız benim için yeterli tsk ederim bilgilendirdigin icin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)