abiler toplamdan kaç litre vs yağ koyak gerekiyor bire yağ çubuğunu yağı ölçerken sıkarakmı olçucez yada sadece yerine bırakıp gerimi alıcaz ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder 250 E-10
ANKARA
A Rh (+)Regal Raptor 250E-9 ..tam olarak 1.4 litre yağ alıyor...yağı koyduktan sonra motor dik durumda iken(motor 2-3 dk çalışsın,sonra kapatın) yağ kapağını açınca ordaki minik çubuk orta kısmı veya az ustunu gostercek..2. çizgide olabılır...yada o minik çubuğun yarısına kadar iz bırakmalı...
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Evet içindeki yağı dökmedim zaten çubuğun ucuna anca yağ değiyodu ve yağ yeniydi yanık değildi. Servis yağ koymuş önceden bi motorcuya daha gösterdim motorun yağ akıtıyo demezmi yoksa yeni konulan yağ nasıl bitsin.Benzin döküp yakasım geldi o anda Allahım kurtar beni bu motordan. Başını yapıyorum g.tü dağılıyo g.tünü yapıyom başı dağılıyo ilk sahibini bulup onunla beraber mi yaksam ne yapsam .
Regal Raptor 250 DADYW
İzmir
0 Rh (+)Acemiliğimi alsında artık bilmiyorum nasıl yapıcam. Şuan işsizimde, gitiği yere kadar kullancaz ondan sonrası hayırdır.
Spyder 250 E-10
ANKARA
A Rh (+))) bastırıp parayı herşeyin sıfırını almak lazım birader..insanın içine sinmiyor bi türlü, insanın kafası sağlam kullanması lazım alet,edevatlarını....sıkma canını olur artık...bi ustaya götür ve garantili işçilik iste....direk söyle adama; eğer olmadıysa iş,garanti isterim de..ya da o eksiltsin, sen yağ ekle..ama çok da eksiltiyorsa bir an önce yaptır gitsin....bende de elektrik problemi var....denem yanılmayala bulmaya çalışıcam bu 1-2 hafta içinde...kolay gelsinnn
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)