arkadaslar kasko hakkında bılgınız varmı acaba calınmaya karsı kaskolata bılırmıyım alıcagım motoru ama garajım yok yanı kapımın onunde bırakıcam yada otopark ama otoparka vercegıme kasko yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyo be dersınız
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
BURSA
0 Rh (+)arkadaslar kasko hakkında bılgınız varmı acaba calınmaya karsı kaskolata bılırmıyım alıcagım motoru ama garajım yok yanı kapımın onunde bırakıcam yada otopark ama otoparka vercegıme kasko yaptırmak daha mantıklı gıbı gelıyo be dersınız
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Hangisini alırsan al eğer ilk kullanıcıdan sorunlu değilse korkma.Bursa için T gidon sorunu yaşamazsın.O kural Istanbul trafiği için geçerli.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
RR DD250 E-10 Spyder
Bursa
0 Rh (+)Merhaba, bende Bursa'da 45 gündür dd250 e-10 kullanıyorum.
ilk motorum ve ilk defa motor kullanıyorum. 1 haftada motora alıştım.
ben işe gidip gelmek için aldım. hiç zorluk çekmiyorum. motordan çok memnunum.
fakat 1000 bakımı için servise gitmem gerekiyor. Yetkili servislerde Bursa Merkezde sadece AYDIN MOTORSİKLET var. telefon açtım adamlar biz sadece elektrikli motorlara bakıyoruz dediler. şaşırdım. nasıl bi yetkili servis anlayışı.
şimdi kara kara düşünüyorum. istanbula mı götürsem motoru yoksa bursa'da tavsiye olunan iyi bi ustayamı gitsem diye...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Besiktasli renkdasim, sana tavsiyem atla motoruna, pufur pufur gel istanbul'a. Ali Usta'miz motorunu mutlu edecektir. NE demis buyuk dusunur, "yol yapalim yol"
yol yapalım yol

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)aramıza hoş geldin motorun hayırlı olsun sıfırmı 2 ci elmi sıfırsa yetkili bir servise gitmen gerek kolay gelsin
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)T Gidonda Sorun Yaşamazsın Merak Etme.bu Motorlar Ile Istanbul Trafıgınde Bile Gittik.bursa Trafiği Vızıltı Olur.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)