çırpınırdı karadeniz bakıp türkün bayragına şafak 12 hazırlıklar az kaldı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)çırpınırdı karadeniz bakıp türkün bayragına şafak 12 hazırlıklar az kaldı
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)ben bugün çıkıyorum yola istikamet samsun bi bakayım yollar nasıl durumu sana bildiririm kaya abim![]()
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)şafak on du ancak salı veya çarşamba yola çıkacam gib i bir aksilik olmazsa
Yeni Sattım
İstanbul
A Rh (+)Kaya abi başka gelen yok galiba bunların hepsi tembel motorcu. Önceleri cumaları felan buluşma olurdu, 2-3 hafadabir haftasonu gezisi felan. Şimdi tık yok.
Yada gizli gizli gidiyorlar bize haber vermiyorlar.
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)slm kaya abi gerçi bugün telefondada konuştelde konuştuk ama cvp vereyim buradanda.acele etmemin sebebi azcık bir işlim vardı cumartesi gece gittim bugün öğle geldim yollara gelince yol süper hatta süper ötesi mütiş keyif aldım hele bolu tüneli yokmu aaahhh bu ne zevkanlatmakla olmaz yaşamak lazım.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ben karadenizi karış karış gezdim motorla sıramı savdım şimdi sıra sizdeama gidince benim için fırtına deresinin yanında DAĞ-RAFT diye bir işletme var, orda güzel bir muhlama yerseniz adımı anarak hem karnınız bayram eder hemde bana dua edersiniz ;)
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)Geçen sene gidemediğim geizye bu sene 1 temmuzda baaşlamak istiyorum gelmek isteyen varmı emok festivaline ordan karadenize
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)