valla hayırlı uğurlu olsun kardeşim... bende bugün 2. el bir raptor aldım yarında devir işlemlerini yapacağım... kazasız belasız sürmen dileği ile.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
İstanbul
AB Rh (+)valla hayırlı uğurlu olsun kardeşim... bende bugün 2. el bir raptor aldım yarında devir işlemlerini yapacağım... kazasız belasız sürmen dileği ile.
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)her ıkı arkadasıda tebrık ederım..
yolunuz da bahtınız da acık olsun...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
.
MERSİN
0 Rh (-)Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız sürüşler nasip etsin. Darısıda olmayanlara![]()
DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)Sağolasın kardeşim, en kısa zamanda darısı senin de başına inşallah![]()
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Arkadaşlar ikinize de hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim.
Hadi bakalım,ne aldınız,nasıl aldınız,kaça aldınız,fotoğraflayın artık,bizde görelim dimi ama.
Sağlıcakla kalın.
DD250E-9
İstanbul
B Rh (+)Teşekkürler, size de herkese de kazasız sürüşler..
2006 model DD250E-9 aldım ama henüz fotoğraflayamadımYakın zamanda inşallah fotoğraflarımızı da paylaşırız
![]()
125 zn
YALOVA
A Rh (+)kazasız belasız sürüşler dilerim darısı başıma![]()
devir işlemleri nasıl oluyor neye mal oluyor motoru istanbuldan alıp motorun sahibinden satış vekaleti alsam paraıda teslim etsem bi sakatlık olur mu sakaryaya gelince üzerime almam ve plaka değiştirmem neye mal olur bilgilendirirseniz sevinirim yeni bir regal raptorcu doğuyor yardımlarınızı tecrübelerinizi bekliyorum A2 ehliyetede baş vuruyorum herkesin motor alma tehlikeli karşıcıkmalarına rağmen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)