Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

∙ЯΛ∙ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sertaç
    Grafik Tasarım
     Raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Aramıza Hoş Geldin Pek çok Motora Binmişsin Bu çok Iyi Motordan Anlarsın Listeni Yapmışsın Sırayla Gezip Bak Bence önce Kendin Motorun Durumunu Tartarsın Ustaya Göstermeye Deger Bir Motor Bulursan Ustaya Baktırırsın Resimler Aldatır Ne çıkacagı Belli Olmaz Bu Arada Modellerin Arsındaki Farkı Sormuşsun 250-e-9b T Gidon Olan Model Diger Bütün Modeller Aynı Herkes Farklı Isimler Yazıyor Kolay Gelsin
    bazı 9b lerdede kartal gidon var ama T gidon biraz daha hoş geliyo bana ve bazılarınında teker mesafesi uzun oldugundan, ve sanırım ön teker ebatı biraz daha büyük. İstanbul trafiginin ne kadar berbat bişi oldugunu bilsemde ben motoru hiçbir zaman aralarda fırt fırt geçerek kullamadım zaten. yani zor olacagını bilsemde T gidona aşık oldum denebilir, şuanki minicik motorumla bile ani manevralarla aralara girmedim. yanımdan pizzacılar süratle geçerken ben bekliyorum

Ayrıca bana gönderdiğin 4 adet linki buraya gönderip üstadlardan da bir sıralama iste istersen. Onlar da sıralama yaparken senin tekrar satarken zorlanıp zorlanmama durumuna göre bir karar vereceklerdir eminim.

Bana motor modifiyesi dedin mi sona atarım onu hemen

Adamlar senin istediğin ustaya getirir ama usta ok verdikten sonra almanı beklerler. Yoksa vururlar seni orada doğal olarak

Sen birkaç kişiden daha sıralama al da tekrar konuşuruz
    Evet ben biraz daha motor bakınıyım yeni liste oluşturayım tekrar buraya bi sunuş yaparım. Üstadlarımdan bilgi ve akıl almam süper olur. Teşekkürler.
    Rüzgarı Ruhunda Hisset

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,141
    Alıntı ∙ЯΛ∙ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı 9b lerdede kartal gidon var ama T gidon biraz daha hoş geliyo bana ve bazılarınında teker mesafesi uzun oldugundan, ve sanırım ön teker ebatı biraz daha büyük. İstanbul trafiginin ne kadar berbat bişi oldugunu bilsemde ben motoru hiçbir zaman aralarda fırt fırt geçerek kullamadım zaten. yani zor olacagını bilsemde T gidona aşık oldum denebilir, şuanki minicik motorumla bile ani manevralarla aralara girmedim. yanımdan pizzacılar süratle geçerken ben bekliyorum

Evet ben biraz daha motor bakınıyım yeni liste oluşturayım tekrar buraya bi sunuş yaparım. Üstadlarımdan bilgi ve akıl almam süper olur. Teşekkürler.
    9 b lerde kartal gidon olmaz yazanlar yanlış yazıyor ve bu hafta başında 4 üncü regalimi alarak bu konuda rekor kırdım galiba kartal gidonda kullandım T gidonda bir önceki ve şu andakide T gidon trafikte hiç fark yok diyebilirim sadece oldugun dönerken daha geniş açı gerekiyor yolda fark etmez hatta yolculuk esnasında virajlarda daha rahat yatar

Uzay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uzay
    Bilg. Müh
     Xevo 400
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    9 b lerde kartal gidon olmaz yazanlar yanlış yazıyor ve bu hafta başında 4 üncü regalimi alarak bu konuda rekor kırdım galiba kartal gidonda kullandım T gidonda bir önceki ve şu andakide T gidon trafikte hiç fark yok diyebilirim sadece oldugun dönerken daha geniş açı gerekiyor yolda fark etmez hatta yolculuk esnasında virajlarda daha rahat yatar

Hayırlı uğurlu olsun abi. KAzasız belasız kullan inşallah
    .

[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,141
    Alıntı Uzay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun abi. KAzasız belasız kullan inşallah
    Teşekkürler 13000 km de bir makina bakalım bana süpriz masraf çıkarmaz işallah :mrgreen:

∙ЯΛ∙ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sertaç
    Grafik Tasarım
     Raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler 13000 km de bir makina bakalım bana süpriz masraf çıkarmaz işallah :mrgreen:
    Hadi hayırlısı olsun o zaman. Omuzunda 4. yıldızın olmak üzere umarım sorunsuz çıkar zevkle kullanırsın. Aynı temenniyi kendim içinde diliyorum tabi.
    Rüzgarı Ruhunda Hisset

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,141
    Alıntı ∙ЯΛ∙ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hadi hayırlısı olsun o zaman. Omuzunda 4. yıldızın olmak üzere umarım sorunsuz çıkar zevkle kullanırsın. Aynı temenniyi kendim içinde diliyorum tabi.
    teşekkürler darısı sana

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)