Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ufukcelebi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ufuk
    Psikolog
     3. Yamaha Dragstar650 2006 2. Kawasaki EN500 2005 1. Raptor 250e 9b 2005
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question kış uykusu yardım !!

sevgili regalciler yardımınıza ihtiyacım vaar. yaklasık 3 aydır motorumu garajda kış uykusuna aldım. dün hava güzel di ve çalıştırmayı denedim anck çalışmadı. aküde sorun yok marş basıyo. bir kaç defa alıo gibi oldu ancak tekrar stop etti. bujileri söktüm sildim uçlarını yine aynı. acaba sorun neden olabilir. benzinini boşaltmamıştım dibe çökmüş olabilir mi. eğer öyleyse ne yapmam lazım acil yardımlarınızı bekliorum teşekkürler..
    ZAMANIN BİRİNDE BİR YERLERDE...

sir82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Koçak
    Montaj personeli
     Regal Raptor 250 DADYW
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bende yatırdım 2 aydır uyuyor marşa bastım ve sadece tık sesi duydum. Aküyü şarz ettir eğer gücün yerindeyse vurdurarak çalıştır, havalar hala soğuk sayılır antifiriz koy daha iyi sonuç alırsın yarı antifiriz yarı su şeklinde karbüratöre ilave et . Hergün yada iki günde bir motoru beş dakka çalıştır ısınsın not: motoru uzun müddetli yatıracağın zaman aküyü komple şarj ettir yerinden sök ve evde bir yerde muhafaza et ardiye olabilir depoyu ful benzin doldur öyle bırak içerde küflenme yapmasın .
    Konu sir82 tarafından (12.February.2011 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı sir82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende yatırdım 2 aydır uyuyor marşa bastım ve sadece tık sesi duydum. Aküyü şarz ettir eğer gücün yerindeyse vurdurarak çalıştır, havalar hala soğuk sayılır antifiriz koy daha iyi sonuç alırsın yarı antifiriz yarı su şeklinde karbüratöre ilave et . Hergün yada iki günde bir motoru beş dakka çalıştır ısınsın not: motoru uzun müddetli yatıracağın zaman aküyü komple şarj ettir yerinden sök ve evde bir yerde muhafaza et ardiye olabilir depoyu ful benzin doldur öyle bırak içerde küflenme yapmasın .
    ufak bir not dondurucu soğuklarda radyatör suyu donmasın diye konulan antifirizi aman karbüratöre koyma radyatöre koy bir sıkıntı olmasın :mrgreen:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı ufukcelebi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili regalciler yardımınıza ihtiyacım vaar. yaklasık 3 aydır motorumu garajda kış uykusuna aldım. dün hava güzel di ve çalıştırmayı denedim anck çalışmadı. aküde sorun yok marş basıyo. bir kaç defa alıo gibi oldu ancak tekrar stop etti. bujileri söktüm sildim uçlarını yine aynı. acaba sorun neden olabilir. benzinini boşaltmamıştım dibe çökmüş olabilir mi. eğer öyleyse ne yapmam lazım acil yardımlarınızı bekliorum teşekkürler..
    merhaba makinanın bujilere ateşleme yaptığını kontrol et kontrol etmek için buji koblosunu bujiden ayır herhengi bir metale değecek kadar yaklaştırıp kontagı açıp marşa bas kablo metale elektirik atıyorsa sorun yok akünün voltajı zayıflarsa çalışmaz bir araçdan takviye yapabilirsin elektirik yoksa makinanın yan aygındaki sensör temassızlık yapıp devreyi kesebilir ayak yukarıda ve aşagıdayken dene kolay gelsin

sir82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Koçak
    Montaj personeli
     Regal Raptor 250 DADYW
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    EEEE evet radyatör olacaktı arkadaşı yanlış yönlendirmiyim olaya el koyduğunuz için teşekkürler

backbone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet İŞLEK
    mtm teknisyeni
     regalraptor dd250e-9
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende aynı sıkıntıyı yaşadım.Arabalarda vurdurmak diye tabir edilen işlemi yaptım ve işe yaradı.2.vitese aldım motoru bayır aşağı salladım sonrada debriyajı bırakınca çalıştı.Bu işlemi kontak açıkken yap.1 saat kadar dolaşırsan akü kendini şarj eder..
    Yada 12 voltluk bir aküden takviye yap.(benim tavsiyelerim halk diliyle koca karı tavsiyesi gibi oldu ..
    Doğayı ve yaşamayı seviyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)