Merhaba,
Şu an motorsiklet araştırmaktayım ve kafamı çok kurcalayan iki konuyu size danışmak istiyorum. Forumda ilgili bir başlık bulamadığım için ben açmak istedim.
1. Sürüş sırasındaki titreşim motordan motora fark eden ve rahatsızlık yaratan bir hadise anladığım kadarıyla. Şimdiye kadar yaptığım araştırmalardan okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla Regal Raptorlarda titreşim diğer çin üretimi motorlara kıyasla oldukça azmış. Ancak Honda Shadow veya Yamaha Virago gibi aletler kullanan insanlar çok titreşim yapıyor diyorlar kimi sitelerde. Ne kadar etkilidir fark ne kadardır bilenlerden öğrenmek isterim.
2. Regal Raptorlarda olan şu su soğutması. Kawasaki'nin 600cc bir motoru dışında rastlamadım su soğutmalı motora. Tabi 1000cc gibi motorlara da bakmadım. Yamaha, Suzuki, Honda hiçbiri kullanmamış. Böyle olunca da ne kadar fark yaratıyor acaba bu adamlar niye kullanmıyor, japon babalar kullanmıyorsa vardır herhalde bir bildikleri diye düşünmeye başladım. Sizlere sormak istedim.
Bilgisi olan arkadaşlardan, ben ve benim gibi acemilerle bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum.
Herkese keyifli sürüşler.![]()

YOK
Ankara
A Rh (+)