Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 108 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    arat1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamer abi her gün gazetede bir köşe yazarını takip eder gibi seni takip ediyorum.Gerçekten çok bilgilendirici oluyor yazıların.

sevgili kardeşim... (yaho yaş geçti galiba 22 yaşındaki arkadaşıma kardeşim diye hitap edebiliyorum :mrgreen: ) yüreklendirici yorumun için çok teşekkür ederim... yazmaya devam ederim herhalde... bana da keyif veriyor... sıkarsa haber verin vallahi anında bırakırım :mrgreen: )
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

tesekkürün önemi

köprüden ilk geçisi anlattim... dönüsü anlatmazsam olmaz... bir kere cok rahat oldugunu söylemeliyim... büyük keyifmis... tabii hava cok guzeldi... coknhos esiyordu... üfül üfül gectim... tabii hava soguk olsa ve esse o kadar keyifli olmazdi... neyse gelelim , bence günün konusuna... her ne kadar tacizlerden ve dikkatsizsuruculerden sikayet etsek de kendimizi de sorgulamaliyiz... bugun dikkat etmeseydim taksici bir arkadasimiz ezip gececekti... hep ekmek parasidir ya kactim gecti gitti... 50 metre sonra trafige takildi kaldi... yanindan gectim gittim... beni riske attigiyla kaldi... takilmadim.. oldu bitti... adi ustunde "ekmek parasi"
    neyse bir de iyi seylerden bahs edelim... bugun iki kere arac suruculerinden jest gördüm... bir tanesi 520 bmw ydi... önüne ciktim.. tehlikeli degildi ama gaz kesmek zorunda kaldi hafif... tesekkur ettim "el isaretiyle"... daha s.onra kendisine yol verdim ve o da tesekkur ederek yanimdan gecti gitti... daha sonra hasanpasa da bir arac yol verdi ve yine kendisine tesekkur ettim... sonucta o iyi bir sey yaptigini fark etti... benim de bunu onore ettigimi ve saygi duydugumu gordu... hepimiz karsilikli yapilan saygiya ufak mimiklerle tesekkur edersek herkesin birbirine saygisi artarak devam eder galiba...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    tamer abi sana tavsiyem, motoru büyüt, küçük motor bas bas gitmez diceksin, hemde proff olmuşşun bu iştee ;))

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MaRCoS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamer abi sana tavsiyem, motoru büyüt, küçük motor bas bas gitmez diceksin, hemde proff olmuşşun bu iştee ;))
    motoru büyütmek sonunda yapmak zorunda kalacağım bir şey galiba... bu yaz geçmeden olur o iş... Prof. luğa gelince... nazik bir ifade kullanmışsın ama bırak profluğu çırak bile görmüyorum kendimi... daha çooook kilometre yapmam lazım...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı arat1969 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motoru büyütmek sonunda yapmak zorunda kalacağım bir şey galiba... bu yaz geçmeden olur o iş... Prof. luğa gelince... nazik bir ifade kullanmışsın ama bırak profluğu çırak bile görmüyorum kendimi... daha çooook kilometre yapmam lazım...
    Tamer Abi Haklı bu konuda Abdullah'çığım ben motor tepesinde belki 80-100 bin km yaptım ama ben bile kendime prof diyemiyeceğim benden de çok iyileri var çünkü.
    Tamer Abi sen tedbiri elden bırakma dikkatli kullanmaya devam et bir anlık dikkatsizliğin sonuçları hiç iyi olmuyor varsın acemi desinler alınma sakın üstüne.Müsait alanlarda panik fren yap önce arka frenle sonra ön arka ikisi birden ne kadar mesaqfede duracağını kestir.Motorun üzerinde ne kadar çok hızlı gittiğin önemli değil ne kadar çabuk duracağın önemlidir.İyi sürüşler

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgili Rona, Abdullah kardesim latife etmis... Saka yapiyor...? Öyle ustLasmak falan hikaye.... Zaten ben ustayim diyenin yerini zincirlikuyu da hazir tutuyorlar allah korusun... Neyse guzel onerin icin tsekkur ederim... Yolda biraz fazla on fren kullandigm fark ettim... Acilen birakmam gereken bir aliskanlik... Aksi taktirde gercekten lazim oldugunda arkayi unutup one asilirim ve motorun devrilmesi isten bile olmayacaktir.. Sevgi ve saygilarimla...

Ya unutuyordum neredeyse... Bugun yine motorla ise gittim... Hatta zincirlikyu - besiktas-karakoy-kiziltoprak hattinda motor surdum... Cİddi bir sorun olmadi... Ancak tekrar edeyim motor degisecek ve buyuyecek... Gun boyu sorun olmayan cc E5 altunizadeden kiziltopraaga dogru gelirken yine tacize dondu... Zor zenaat valla.. Arkadan selektor korna girla gitte... Valla en sag seritteydim ve eogru duzgun gidiyordum... Neyse E5 cikacak kucuk cc li acemilere duyurulur... Dikkat edin kendinize...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motosiklet değişikliği

merhaba tekrar,

en son küçük CC motorla E-5 e çıkan acemiler aman dikkat demiştik... bu konuda gerçekten gözüm korktuğundan motor değişikliğine gidiyorum... Daytona siparişini bugün sabahtan verdim... haftaya yurt dışındayım.. ben dönene kadar motorun işlemleri de biter ve ben "Daytona da aceminin tecrübeleri" ni yazarım herhalde... ne yazık ki iki gündür hava iyi değil ve ben de şu an için yağmur da motora binmek istemediğimden benim kızı brandanın altında otoparkta bekletiyorum... o beni özledim bilmiyorum ama ben onu çok özledim... görüşmek üzere...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Ekrem Özdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ekrem ÖZDEMİR
    Mühendis
     Yamaha XVS 950A
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    15
    Beğenilmiş
    48
    Tamer abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yeni daytona' nla şimdiden mutluluklar Bu arada içimden geçenide söylemem lazım "Ahh be tamer abi keşke 250cc almış olsaydında bende senin makinaya talip olsaydım"
    Bazı şeyleri satın alamazsın; Uğruna savaşıp kazanmak gerekir

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Eecho89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamer abi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Yeni daytona' nla şimdiden mutluluklar Bu arada içimden geçenide söylemem lazım "Ahh be tamer abi keşke 250cc almış olsaydında bende senin makinaya talip olsaydım"
    Abicim iyi dileklerin icin tesekur ederim... Darisi sana insallah.... Bu arada hemen bir tespit... Bunu istersen hemen veriim ama zamaninda 250 lik alsaydim simdi kullaniyor olurdum
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

MaRCoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Apocan
    BDO
     Tabanvay
     İst-Avp / 60
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı arat1969 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim iyi dileklerin icin tesekur ederim... Darisi sana insallah.... Bu arada hemen bir tespit... Bunu istersen hemen veriim ama zamaninda 250 lik alsaydim simdi kullaniyor olurdum
    abi benim daytonayı sana vereyim de ben kendime cross almayı düşünüyorum ;P)))

Konu MaRCoS tarafından (05.Mayıs.2011 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.

Eski: RR 350 Daytona
    Eski: XT 660 R
    Yeni: ...tabanvay
    Yeni: hyndai blue

Sayfa 5 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)