kesinlikle ıslatırız.... bekliyorum herkesi... tam zaman saat ve yer bilgilerini öğrenince sizlerle paylaşırım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)kesinlikle ıslatırız.... bekliyorum herkesi... tam zaman saat ve yer bilgilerini öğrenince sizlerle paylaşırım![]()
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)Celil abicim önemli tur olmaz... önemli tur benim motoru almak oradan kartal istikametine sahilden giitmek olur... dönüşte de bağdat caddesinde gövde gösterisi yaparız valla![]()
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (06.Mayıs.2011 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)
parçalama biraderim sen bağdat caddesiniyahu orası bizim mahalle sayılır.. valla geçirmezler beni bir daha oralardan
yine de çok sevindim ben bu organizasyona... herkesle tanışmış olacam hem...
Celil Abi valahi makinayı büyütüp hedef büyütmedim... zaten benimkiyle de o güzergahda gidip geliyordum![]()
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Konu Rona tarafından (06.Mayıs.2011 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir.
V strom
istanbul
0 Rh (+)
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)arkadaslar,
motor siparisi verdim ancak bir yanlis anlasilma sonucu motor bayiinin elinde yokmus ve ancak haziran 15 de teslim edilebilecegi soylendi bana... celil abi saolsun emre ltd. den mustafa usta ile gorustu ve1 adet ellerinde oldugunu soyledi bende mustafa usta ile gorusup motoru pazartesiye opsiyonladik... pazartesi emre ye ugrayip isi bitirecegim... gelsin daytonam... celil abiye ilgi ve alakasi icin hepinizin nezdinde tesekkur ederim....bugun biraz telefonda sohbet ettik... yazdigi gibi bir adam... cok saol abicim... selamlar herkese... saglicakla kalin...
bu arada haftaya cumartesi motoru emre den teslim alacagim... herhalde ben size ugrarim artik...
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Sende sağol tamer elimizden geleni yaptık senin adına sevindim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)