Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    arat1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı reshoden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız kafama bir şey takıldı, başlık kirliliği olmasın diye buradan yazmak istiyorum. Emre Motor'a gittiğimde bana şu söylendi, bayilik verdikleri yerlerde %100 servis hizmeti alınabilir. Şimdi sorun şu ki, emre motor 5500 TL istiyor, fakat motosikletcim.com sitesinde bu fiyat 5100 TL olarak gözüküyor. Ve burası emre motor'un bayilik verdiği yerlerden biri. Yani aynı servis hizmetini buradan da alabileceksem 400 lira neden fazla vereyim gibi bir soru oluştu kafamda. Ya da şöyle diyeyim, gidip oradan bu motoru alırsam herhangi bir fark olur mu alacağım hizmette, ya da motorun sorunsuzluğunda?

Şimdiden teşekkürler.

arkadasim oncelikle hayirli olsun... allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.... yukarida yazdigindan dogru anladiysam servisi sormussun... arabalardada oldugu gibi motoru nereden aldigin onemli olmasa gerek... servisi her servis vermesi gerekiyor... yani motoru ister motosikletcim den al ister motorland dan... istedigin servise baktirabilirsin... motorland da motor gercekten var mi yoksa aciga mi satiyor... motor gelecek mi zamaninda vs. gibi sorulara da cevap aramalisin.... ayrica bence en onemli konu techizata cok onem ver... malum kaportamizi ustumuzde tasiyoruz... kesinlikle alacagin kask, kiyafet, eldiven, dizlik vs. kaliteli olsun.... kendini 100 tl lik kaska ikna ettirme... iyi para ver... (allah korusun) lazim oldugunda isini iyi yapsin... ben hic ameliyat basina 500 tl alan beyin cerrahi duymadim... yaparin diyen varsada insanin beynini eline veriri herhalde ( tuhaf ornek oldu ama carpici olsun istedim)

ben de yeni motor kullanmaya basladim... o acidan soylediklerim tecrubeden degil... tecrubesizlikten... saglicakla kal...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı arat1969 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim oncelikle hayirli olsun... allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.... yukarida yazdigindan dogru anladiysam servisi sormussun... arabalardada oldugu gibi motoru nereden aldigin onemli olmasa gerek... servisi her servis vermesi gerekiyor... yani motoru ister motosikletcim den al ister motorland dan... istedigin servise baktirabilirsin... motorland da motor gercekten var mi yoksa aciga mi satiyor... motor gelecek mi zamaninda vs. gibi sorulara da cevap aramalisin.... ayrica bence en onemli konu techizata cok onem ver... malum kaportamizi ustumuzde tasiyoruz... kesinlikle alacagin kask, kiyafet, eldiven, dizlik vs. kaliteli olsun.... kendini 100 tl lik kaska ikna ettirme... iyi para ver... (allah korusun) lazim oldugunda isini iyi yapsin... ben hic ameliyat basina 500 tl alan beyin cerrahi duymadim... yaparin diyen varsada insanin beynini eline veriri herhalde ( tuhaf ornek oldu ama carpici olsun istedim)

ben de yeni motor kullanmaya basladim... o acidan soylediklerim tecrubeden degil... tecrubesizlikten... saglicakla kal...
    Motorland'de şu an motor yok, kapora bırakıp 1,5 ay içerisinde geleceğini söylediler. Motorcum a bakmadım daha, belki yarın uğrayıp bakabilirim müsait olursam. Ana dağıtıcıdan almak eski bir alışkanlık bende, o yüzden böyle bir tereddüte düştüm.

Ayrıca teçhizat konusunda dikkatli davranmayı düşünüyorum, kask olarak bunu almayı planlıyorum (bu arada ücret konusunda biraz uçuk, eğer çok para vs gibi bir durum var ise lütfen söyleyin ). Yazlık bir de deri mont bakmayı düşünüyorum ama marka konusunda pek kararsız kaldım. Bakalım.

Bir de Hondanın Güvenli Sürüş 1 kursuna katılacağım 8-9 haziranda, umarım faydalı olur.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    kaskın fiyat olarak biraz ucuk geldi .150tl gibi rakamlara gayet güvenli kasklar bulabilrisin .deri motn konusunda ise full koruma lı olmasına dikkat et tavsiyem www.hudsonderi.com da çeşitli modeller var

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,891
    Beğenilmiş
    7,142
    caner makinayı nerden alırsan al bütün bayilerden servis hizmeti alabilirsin fiat farkının nedenini araştırdım yetkiyle görüştüm bayiler kendi kar paylarından fiatı indirip sürümden kazanma sistemine gidiyor merkez bende aynı fiata inersem bayii satış yapamaz ben bayii kayberim o yüzden fiatımı sabit tutyorum diyor rakamı indirmiyor o yüzden sana rakamı en uygun veren yerden alabilirsin spyder ler haziran 15 de bir partı gelecek merkezde ve bayii lerde bulabilirsin seçtiğin kask kaliteli ünlü bir marka ama çok pahalı onlar 260km ye çıkan yarış makinalarına göre bizim ihtiyacımızdan fazla sağlam 150 - 250 tl civarı güzel kaliteli kask bulabilirsin

arat1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tamer Kılıç
    Sigortacı
     DD 350 E-6C DAYTONA
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motorland'de şu an motor yok, kapora bırakıp 1,5 ay içerisinde geleceğini söylediler. Motorcum a bakmadım daha, belki yarın uğrayıp bakabilirim müsait olursam. Ana dağıtıcıdan almak eski bir alışkanlık bende, o yüzden böyle bir tereddüte düştüm.

Ayrıca teçhizat konusunda dikkatli davranmayı düşünüyorum, kask olarak bunu almayı planlıyorum (bu arada ücret konusunda biraz uçuk, eğer çok para vs gibi bir durum var ise lütfen söyleyin ). Yazlık bir de deri mont bakmayı düşünüyorum ama marka konusunda pek kararsız kaldım. Bakalım.

Bir de Hondanın Güvenli Sürüş 1 kursuna katılacağım 8-9 haziranda, umarım faydalı olur.

merhaba tekrar, kask konusunda diğer tecrübeli arkadaşlara katılmayacağım... paranın satın alabileceği en iyi kaskı almanı öneririm... tabii ki 150-200 tl lik kask iş görebilir ama neyle karşılaşacağını bilmiyorsun o açıdan en iyisine paran yetiyorsa en iyisini al derim ( yine huysuzluk yapıyorum ).. monta gelince bence deri alma... bende hudson dan aldım ama şimdiden piştim... onun içim hafta sonu bir de tekstil mont aldım... içliğini de çıkarttım... şimdi daha iyi... 4 mevsimlik bir mont alırsan ilkbahar sonbahar da da giyersin... allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
    Tamer Kılıç
    Kızıltoprak
    0 Rh(+)
    34 CCA 69

Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    fiyat ile kaliteyi bir arada ( özelillkle kask konusunda) yanlış buluyorum.bende başta zeus kask düşünyordum fakat fuarda inceleme imkanım oldu ve diğer tanınmayan markalar arasında fark kıyaslanamayacak dercede azdı .baştada dedğim gibi 150 tl ye iyi araştırırsan sağlam karslar bulabiirsin.fiyat ile faydan arasında bi optimum nokta yakalamak istersen o kask sana 600 tl değerinde bir fayda sağlamaz ha şöyle bir durum olurda
    - abi kaska kaza risk garantisi vermişler
    -al abi o zaman geride kalanlar vesinsin
    -neden
    başına! bir şey gelirse parasın geride bıraktığın sevgidklerine veririzi
    -????
    biliyorum çok uç bi örnek oldumu ama eğrisi doğrsu budur
    mont konusu ise tamamen zevke kalmış bende senin gibi deri den yana olduğum için hudson deriyi önerdim pişme yanma gibi dertlere aldırmıyorum motordan inenr inmez üstümden atıyorum

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Yalnız kafama bir şey takıldı, başlık kirliliği olmasın diye buradan yazmak istiyorum. Emre Motor'a gittiğimde bana şu söylendi, bayilik verdikleri yerlerde %100 servis hizmeti alınabilir. Şimdi sorun şu ki, emre motor 5500 TL istiyor, fakat motosikletcim.com sitesinde bu fiyat 5100 TL olarak gözüküyor. Ve burası emre motor'un bayilik verdiği yerlerden biri. Yani aynı servis hizmetini buradan da alabileceksem 400 lira neden fazla vereyim gibi bir soru oluştu kafamda. Ya da şöyle diyeyim, gidip oradan bu motoru alırsam herhangi bir fark olur mu alacağım hizmette, ya da motorun sorunsuzluğunda?

Şimdiden teşekkürler.
    bende motorumu moorsikletcimden aldım emrede 7600 tl lik motoru yüksel beyden 7000 e aldım hiç bi sorunda yaşamadım servis ıvır zıvırda .ha neden böyle diyeceksen emre biraz tok satıcı hemde italatçı firma her durumda kazanırın kadıköyden dahi alsan. yüksel bey ise fiyatları biraz daha aşşağıda tutup sürümünden kazanmak istediği için

reshoden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Caner Baş
    İnşaat Mh
     DD250 E10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok teşekkür ederim değerli tavsiyeleriniz için. Gidip bir motorsikletcim.com ile görüşeyim bakalım oradan ne çıkacak. Ayrıca kask için de verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda 150-200 liralık bir kask bakmaya çalışacağım. Dileğim tabii ki kaskı kullanmaya yönelik bir durum olmaması yönünde. Fakat sizden de bir ricam olacak. Beni mazur görün, ben şu an gerçekten hiçbir şey bilmiyorum motor hakkında, o yüzden bu kask konusunda da beni daha detaylı aydınlatırsanız çok memnun olurum. Bilmiyorum diye 150 liraya 50 liralık kask satarlar bana ondan korkuyorum

COMANCHE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tansu Savatlı
    Müşteri İlişkileri Yetkilisi
     YOK
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motosikletcim Türkiyede ki en büyük alıcı. ben de hesaplı aldım ve almadan önce Emreyi aradım...dedim nasıl oluyor böyle oluyor dedi

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    yarım açık venom yada gdr öneririm hem yazın sıcağından bunaltmaz hemde korunaklıdırlar.dileğin kaskı kullanmamak diyorsun. bence kaskı hiç kafandan çıkarma ve şunu aklından çıkarma o kask zamnın gelince hayatını borçlu olacağın yegane eşyan olur çıkar

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)