| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Audere est Facere "Cesaret etmek yapmaktır"
regal spider 250
istanbul
A Rh (+)bende memnun oldum, tekrar hayırlı olsun rahat gitmişsindir umarım...
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)merhaba hep beraber, en sonunda seyahatlerim bitti ve hafta sonu motorumun plakasını ve ruhsatını alabildim... bu arada motorland da sohbet ederken Celil abi geldi... gezip tozmuşsunuz hep beraber oradan dönüşte uğradı... çok sevindim kendisi ile tanıştığıma.. ayrıca ne kadar bilgili olduğunu da test etme imkanına kavuştum...![]()
motoruma gelince... gerçekten motor kullandığımı hissediyorum.. hız yaptığımdan değil... meraklı da değilim ama gerektiği yerde gidiyor arkadaş... hem çok güzel olduğundan birçok kişi dönüp bakıyor motora...
galiba motorun boyutu ile de alakası var.. yavaş bile gitsem araclar arkadan o kadar tacizkar yaklaşmıyor.. galiba bu basarsa gidebilir adamın keyfini bozmayalım diyorlar... fakat motorland dönüşü biraz sahilden gideyim dedim.. ne sağdan
geçilebildi ne soldan... boyut büyüyünce her yere sığmıyor kızım... neyse yine de keyifli bir gündü pazar...
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Suzuki Bandit 600 S
İstanbul
A Rh (-)Tamer abi selam Garaj grubunada bekleriz seni![]()
Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?
V strom
istanbul
0 Rh (+)
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)alpay kardesimle emre de tanismistik... beyefendi bir kardesimiz ancak kacirilmam ben oyle kolay kolay![]()
coktandir basliga uygun yazi yazmiyordum... bugun yasadigim bir seyi paylasabilirim herhalde... hafta basindan beri motorla ise gidip geliyorum... sabahlari bogaz koprusunden gecerken o mis gibi ruzgari hissetmek kadar keyifli bir sey oldugunu motora binmeyen bilemez herhalde.... gelelim mevzuya... teorik olarak ( butun kitaplarda, forumlarda vs.) yolda giderken araclarin lastik izlerinden giderek yol almak gerekiyor... mus. ben de mumkun mertebe oyle yapiyorum... arada bir sol ize arada bir sag ize gecerek tacizlerden uzak durmaya calisiyorum... ancak siz siz olun sag seritte giderken araclarin sag lastik izini takip etmeyin... ozellikle arkanizdan ticari bir arac geliyorsa daha da dikkatli olun ve mumkunse yolu ortalayin... aksi taktirde ticari abi araya girip sizi emniyet seridine dogru itebilir... yani teorik olarak uygulanabilecek seylere biraz da kivrak zeka eklemek gerekiyormus... (unutmayin ben bilmeyenlere yaziyorum bilenler " ulen tabi oyle ne sandiydin" demeyin)
saglicakla kalin....
Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
V strom
istanbul
0 Rh (+)tamer bende mümkün mertede sağ şeridi yada varsa orta seridi kulanıyorum eğer bi taciz olayı yaşarsam araca haciz koyuyorum ve böylelikle biz motorculara nacizane iyilikte bulunuyorum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)kendinizi emniyete almak istiyorsanız şeriti ortalayarak gidin o zaman araçlar sizin şeridinize giremiyor tacizler olmuyor![]()
DD 350 E-6C DAYTONA
Istanbul
0 Rh (+)Tamer Kılıç
Kızıltoprak
0 Rh(+)
34 CCA 69
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)