Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu herhalde "o kadar motosiklet satıyoruz; nasıl olurda markamız hiç bir yerde görünmez" düşüncesiyle yapılan birşey olsa gerek ))

O zaman bende Depo renginde, parlaklığında, siyah bir sticker bulmam lazım... Çünkü "bence" böyle kromajlı, siyah bir motosiklete; beyaz, turuncu dandirikten yapıştırma güzel durmuyor. Küçük, metal bir logo daha kalite dururdu... ;) birşeyler uydurmaya çalışıcam bakalım

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,906
    Beğenilmiş
    7,145
    Alıntı guento Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu herhalde "o kadar motosiklet satıyoruz; nasıl olurda markamız hiç bir yerde görünmez" düşüncesiyle yapılan birşey olsa gerek ))

O zaman bende Depo renginde, parlaklığında, siyah bir sticker bulmam lazım... Çünkü "bence" böyle kromajlı, siyah bir motosiklete; beyaz, turuncu dandirikten yapıştırma güzel durmuyor. Küçük, metal bir logo daha kalite dururdu... ;) birşeyler uydurmaya çalışıcam bakalım
    tabii markasını kimse sökmesin reklamı olsun diye böyle yapılıyor dediğin gibi loğo güzel durmuyor üstnü kapatıcak hoş birşeyler bulunur oto aksesuarcılara bak

guento - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Enes Yenel
    Tekstil
     RR Daytona 350cc
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arada biraz saçma soru olucak... Motor su soğutmalı? ama Motorun suyunu nerede koyucam bulamadım fanın üstünden değil, fanın yan arkasındaki küçük yerden desem, orasıda değil galiba? içinde pembe bir sıvı vardı.? acaba nerden:(:mrgreen:?

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    plakayaı reklamcıda yaptırttım ustunede pvc kaplatmıstım.Polis sorun cıkarabılır cunku yasak ve muhursuz bana denk gelmemıstı ama gelırse ceza yazabılır orjınal plakayı yanında tasıman lazım yanlız o zaman polis gormemezlıkten gelebılır.
    Merhaba..
    Fotoğrafta gördüğüm m800'e bir ara talip olmuştum) Çekmeköy'de ya da karşıda bir yerde idi galiba..

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arada biraz saçma soru olucak... Motor su soğutmalı? ama Motorun suyunu nerede koyucam bulamadım fanın üstünden değil, fanın yan arkasındaki küçük yerden desem, orasıda değil galiba? içinde pembe bir sıvı vardı.? acaba nerden:(:mrgreen:?

yeri aynımı bilmem 250 ile

sağ taraftaki akü kapağını çıkartın veya gerek varmı bilmiyorum hiç kapaklı kullanmadım :D

akünün solunda yedek su deposunun kapağı var radyatörde eksilme olunca oradan takviye ediyor onun dışında 250'liklerin radyatörünün solunda kapağı var oradanda ekleniyor
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,906
    Beğenilmiş
    7,145
    o gördüğün pembe su radyatörün antifirizli su deposu o suyun seviyesi yarıdan aşağı inerse üzerine su takviyesi yapmak gerekir onun içinde radyatörün üstündeki kapaktan veya su deposunun kapagından su koyabilirsin

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)