Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    su sogutmalı bır motor dıger motorların sılındır bloklarından daha farklı bır blogo sahıptir ve ayrıca motorda vıbrasyon oldukca azdır rahatsız etmeyecek kadar dıyebılırız çin malı deselerde parcalarının tamamı koredir.. çinde üretımı yapılmaktadır..

Başka bir forumda regal ile ilgili olarak yukarıdaki yoruma rastladım..Tayvan filan değil, basbayağı Çinli dedik ama galiba adamın günahını aldık Acaba Lifeng firması Tayvan, Kore, vs ülkeler ile fason mu çalışıyor?? Çünkü parçalar gerçekten muadili olan Çinlilerden oldukça kaliteli..

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su sogutmalı bır motor dıger motorların sılındır bloklarından daha farklı bır blogo sahıptir ve ayrıca motorda vıbrasyon oldukca azdır rahatsız etmeyecek kadar dıyebılırız çin malı deselerde parcalarının tamamı koredir.. çinde üretımı yapılmaktadır..

Başka bir forumda regal ile ilgili olarak yukarıdaki yoruma rastladım..Tayvan filan değil, basbayağı Çinli dedik ama galiba adamın günahını aldık Acaba Lifeng firması Tayvan, Kore, vs ülkeler ile fason mu çalışıyor?? Çünkü parçalar gerçekten muadili olan Çinlilerden oldukça kaliteli..
    abi cindir bence çünkü musfata usta zamanda cine gidip bu motorların üretim yerlerini görmüş

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi cindir bence çünkü musfata usta zamanda cine gidip bu motorların üretim yerlerini görmüş
    Çin'e gidip fabrikayı basıp posta falan koymuşlar diye birşeyler anlatmıştı Mustafa, fabrika anlaşmaya mı uymamış ne :?: Gittiğinde aklına gelirse sor.. Anlattı, tam anlayamadım :mrgreen: Mustafa'ya Asya'nın Ghost modelini (Daytona'nın beyazı) söylediğimde, Hyosung'un ithalatçısı ve ST Kanuni arasındaki yetkili ithalatçı kavgasını,açılan davaları hatırlatıp siz davalık olmuyor musunuz dediğimde mevzu açılmıştı... Demek kendisi de gitmiş.. Abi bu makinelerin daha hacimli olanları var yurtdışına filan vermiyor demişti...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)