| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)
-
Ankara
A Rh (+)yav bu İstanbul'un servisleri ne kadar pahalıymış :D
antalyada
Son yaptırıpta kullanamadığım 50,000 bakımı yaziyim buraya.
1,6 LT Yağ
Buji 2X
yeni hava filitresi
Karbüratör Temizliği
Zincir Temizliği ve Gergirme
Ön arka fren balatası değişimi
Gaz debriyaj ve jikle teli
Debriyaj balatası değişimi
Akü Şarj
ön frene basınca gidon oynuyordu onun ayarı vs
koltuğa kılıf taktırdım
oynayan gevşeyen vidaların sıkıştırılıp değişmesi gerekenler değişti
ince detay bakım cart curt ufaktan ağır bakıma doğru kayıyordum
140 tl verdim çıktım işçilik dahil bu fiyata
yolda kalmıştım özel servise yaptırdım yakında o var diye özele götürdüm ondan böyle yüksek fiyat yoksa Güven Motor'da daha düşük ve daha iyi bir işçiliğe yaptırabilirdim :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)1000 bakımı için Beşiktaş'taki Ali ustaya gitmeyi düşünüyorum.
1000 bakımında yağ ve buji haricinde değişen başka bir şey var mıdır? Ne kadar tutar acaba?
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
regal raptor DD 250E-9B
istanbul
A Rh (+)arkadaşlar ya bakıyorumda siz neden herşeye bu kdr para vermeyi düşünüyorsunuz.. abi yağınmı değişecek.. al eline bi tane uygun boyutta ingiliz anahtarı yat motorun altına koy bi legen boşalt yağını iyice sonra kapa somunu tekrar.. sonrada 2 litre yağ al koy yukardan.. al sana yağ değişimi.. ;) 2litre yağ 20 tl ye değiştir yağını.. ben anlamıyorum motor kullanan herkes ebnce birazda motordan anlamadılır.. bole ufak tefek şeyler içinde işçilik vermeyin oraya buraya... saygılar...![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)doğru söylüyorsun her motorcunu eli biraz anaktar tutmalıki makinasını daha yakından tanısın sorunlarını tespit etsin fakat sıfır makinanın garantisi bozulmaması için periodik bakımların serviste işletilmesi lazım aksi durumda garantiden çıkıyor diğer makinalar içinde yağ boşaltma vidasını öyle bir yere koymuşlarki normal br anaktarl oraya girmiyor ayrıca yağı boşaltıcagın kabın motorun altına girecek kadar alcak ve 1.6 litre yağı alacak kadar geniş olmalı ve son olarak boşaltılan yağı kesinlikle herhangi bir yere dökmeden ( çevremizi koruyalım ) bir benzinciye veya yağ toplayan bir yere verilmesi lazım![]()
-
Ankara
A Rh (+)aynen geçengün wolf'ümün yanından geçiyordum akşam oılmuş 9 dur uğraşiyim şuna dedim biraz
indim depoya malzemeleri çıkarttım gittim 1 litre yağ aldım 1 litre gazyağı aldım 1 kutu castrol zincir yağı ve iridium buji.
ilk indim motorun altına açtım tıpayı yağ son damlasına kadar boşlattım bi marşa bastım heryerindekini döktü kapattım hemen tıpayı sıktım yağı koydum.
sonrasında eski bujiyi çıkarttım eskiyen buji kolleksiyonlarıma ekledim :D
taktım iridium'u
aldım orta sehpaya zinciri detaylı detalı derinlemesine gaz yağı ile yıkadım pırıl pırıl tozdan eser bile yok sonrasında castrol zincir yağını bi sıktım derinlemesine sonra kalktım bi sigara yaktım sigara bitince çalıştırdım aleti yarım saat turladım acaip fark ediyor alettt nalett yavv :D:D
servisler ile muhabbetiniz olsun samimi olunarada sırada uğrayın sohbet edin
benim abbas usta var giderim onun dükkana
abbas kaptan ordan 1 lt yağ 1 buji hava filtresi ve fren balatası yolla alırım onun takımı başlarım kendim yapmaya bittimi veya biryerde takıldım abi bi bakıver hemen çözüm bulur al şu defteri kaşesini bas sadece parça paraso verir çıkarım ki tanıdık olduğu için gelişinden veririm işçilik ödemem
20 lira 30 lira işçilik için yaptığım değermi bence değer hem garantiden olmuyorum hem işçilik vermiyorum hem öğreniyorum elim anahtar tutmaya başlıyor öğreniyorum bilmediklerimi soruyorum ileride ne olacağı belli değil uzun yolda yolda kaldım napıcam abbas usta koş senin dükkandan 400 km uzaktayım olmaz öyle çözüm bulmak şart hiç olmazsa bi bujiyi veya yağı değiştirmeyi elimiz bilmeli yanlışmıyım?
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
2005, CBF600
istanbul
A Rh (+)1000 bakımını Ali Usta / Beşiktaş'ta yaptırdım.
Yağı ve bujileri değiştirdi. Civata ve somunları kontrol etti.
100TL tuttu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)