..........
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
..........
Konu Vaudeville tarafından (06.January.2017 Saat 20:55 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba Gürkan spyder larda koruma demiri yok takanıda görmedim duymadım ancak kendin özel yaptırabilirsen olur bencede koruma demiri çok önemli olması lazım ama kasaya pek yakışmadığından girişimde bulunan duymadım kolay gelsin![]()
DD250 E10
İstanbul
A Rh (+)Merhaba Gürkan,
Ben spyder 250 kullanıyorum. Koruma demiri pek hoş durmuyor açıkçası, taktırmadım o yüzden. Ayrıca pedallar koruma demiri görevi görecek kadar geniş. Kendini koruman için yeterli.
Ama ben motorumu koruyacağım, pedal kırılmasın, yamulmasın diyorsan, yaptırabilirsin.
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)koruma demiri olmazsa olmaz değildir.lakinnnnn;kaza yaptıgında bacağın kırılabilir,motorun çizilebilir hatta her iki durumda oluşabilir.Koruma demiri her tarz moto için şarttır.bizler yarış motoru kullanmıyoruzki rüzgar ve ağırlık hesapları içinde olalım.evet arkadaşım ilk sen taktıracaksın belki bu nedenle motorun kasasına yakışan korumayı bulmakta zorlanacaksın ama unutma son taktıran sen olmayacaksın.senden çok kişi esinlenecektir.kararında ısrarcı ol.motoruna taş değmesin.
not.bandırma yı ortak buluşma noktası yaparsak bir gün balıkesirli arkadaşlarla buluşmak isterim.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
..........
Konu Vaudeville tarafından (06.January.2017 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)