motorun muayenesini yaptım. motordan ses istiyorum egzozu kestirip susturucuyu aliyim mi yoksa susturucuyu şöle 3 4 yerden delsem mi. bu gazı bıraktığında pat pat etsin giderkende pat pat pat diye ses çıkarsın istiyorum var mı öyle bi olanağımız
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
hyosung gt250r
istanbul
B Rh (+)motorun muayenesini yaptım. motordan ses istiyorum egzozu kestirip susturucuyu aliyim mi yoksa susturucuyu şöle 3 4 yerden delsem mi. bu gazı bıraktığında pat pat etsin giderkende pat pat pat diye ses çıkarsın istiyorum var mı öyle bi olanağımız
![]()
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Sende gürültü isteyenlerdensin yani :D kardeşim zevk meselesi bu. İstiyorsan eğer yaptır tabi. ama şunları da göze al motorun çekiş gücünü düşüreceksin bu birincisi ikincisi de yakıt tüketimin artacak ve orjinal egzozun gidecek. bunları göze alıyorsan niye olmasın :D
hyosung gt250r
istanbul
B Rh (+)göza alıyorumda hangisini yapsam işte![]()
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)sonrakı muayenede çıkma orjınal egzoss dıye delı dıvane dolasırsın ortada sonra :S bence gıt smokehead al kıy paranada :D orjınlerınde yanına kalsın... sonrakı muayenede cıkarıp orjınlerını takarsın. hme cekısınde dusmez yakıtında da sorun olmaz. deli gibi de ses alırsın
V strom
istanbul
0 Rh (+)bence deldirme kestir geri dönşü olsun .denenlerin aksine çekişinde düşme olmuyor aksine bi rahatlama geliyor .ve yakıt tüketimi ise çok az artırıyor göze batmıyor

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)eksoz açılınca bizim regalların sesi çok rahatsız etmecek kadar tok ve güzel oluyor
çekişi pek etkilemiyor yakıtı 100km de 1 lt kadar fark yapıyor ama bence deger tek sıkıntımız muayeneden geçermi şimdi eskisi kadar sıkmıyorlar geçen arkadaşlar var ama geçmezse servisle aranızı iyi tutun muayeneden geçinceye kadar elindeki mevcut eski eksozlardan birini takar sizde muayeneden geçersiniz![]()
Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
İstanbul
A Rh (+)Aynen yaaa..Bi buluşma olsa da bi fasıl yapsak...

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ben makinayı sattım ama bir araya gelen olursa bir makina bulur gelirim büyükçekmeceye gelen olursa her zaman bana ulaşabilir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)