Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 22 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 211 ile 220 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytonayla 160 mı? :mrgreen:
    150 km/h civarı gaz kesiciye giriyor araç nasıl beceriyorsunuz ?
    km göstergeniz hatalı gösteriyor olmasın
    Atilla, arka dişliyi küçültüp hızı 160'a çıkarabiliyorlarmış. Johnny Pag in kendi iddiası. Parça olarak da satıyorlar linkini verdim. Mevzu da bobber'ın hafifliğinden açıldı.:mrgreen:. Hafif makine, küçük dişli, yüksek sürat, ama altımdaki cruiser, ne gerek var mantık silsilesi sonucu birden 160'a çıktık :mrgreen:.
    Ben 130'un üzerini zorlamadım, hem açık yola denk gelmediğimden, hem de makineye pek güvenemediğimden.. Gaz kesici ha? Peki son sürati nedir abi?

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atilla, arka dişliyi küçültüp hızı 160'a çıkarabiliyorlarmış. Johnny Pag in kendi iddiası. Parça olarak da satıyorlar linkini verdim. Mevzu da bobber'ın hafifliğinden açıldı.:mrgreen:. Hafif makine, küçük dişli, yüksek sürat, ama altımdaki cruiser, ne gerek var mantık silsilesi sonucu birden 160'a çıktık :mrgreen:.
    Ben 130'un üzerini zorlamadım, hem açık yola denk gelmediğimden, hem de makineye pek güvenemediğimden.. Gaz kesici ha? Peki son sürati nedir abi?
    bu aletin yapacağı en azami sürat 150 dir(tabii motorun üzerine yatmak şartı ile) daha da zorladığınızda gaz kesici devreye giriyor.

Evet bu aletlerde gaz kesici var motoru elimize almayalım diye banada ilk başta şaşırtıcı gelmişti.

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    bu aletin yapacağı en azami sürat 150 dir
    Eskiden Jawa twinsportlar vardı.. 350'lik..Motorda bildiğim kadarıyla eskisin, muhakkak kullanmışsındır.. Son sürati 160'tı galiba. 301 Mz ler de hemen hemen aynıydı yanılmıyorsam(27 beygir olarak kalmış aklımda)... 2 zamanlılara karşı 4 zamanlı makine olarak 300-350 cc de bizim makine yine de 150 km ile iyiymiş..

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    [quote=TWO-WHEEL TANGO;96634]Atilla, arka dişliyi küçültüp hızı 160'a çıkarabiliyorlarmış. Johnny Pag in kendi iddiası. Parça olarak da satıyorlar linkini verdim. Mevzu da bobber'ın hafifliğinden açıldı.:mrgreen:. Hafif makine, küçük dişli, yüksek sürat, ama altımdaki cruiser, ne gerek var.

Doğrudur arka dişliyi küçülterek hızı arttırabiliriz fakat torktan feragat etmek anlamına gelir arka koltuğu iptal etmek lazım ayrıca dik yokuşlarda da sorun yaşatır.En sağlıklısı ön dişliyi 1 diş büyütmektir fazla tork kaybıda olmaz motor marka modeline göre son süratte 10 ila 15 km hız farkettiriyor.

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden Jawa twinsportlar vardı.. 350'lik..Motorda bildiğim kadarıyla eskisin, muhakkak kullanmışsındır.. Son sürati 160'tı galiba. 301 Mz ler de hemen hemen aynıydı yanılmıyorsam(27 beygir olarak kalmış aklımda)... 2 zamanlılara karşı 4 zamanlı makine olarak 300-350 cc de bizim makine yine de 150 km ile iyiymiş..
    Jawa kullanmadım ama Mz 251 ve 301 kullandım arka kısım çok hafif olduğundan dengesiz bir motordu düşme riski çok yüksek frenlerini dengeli ayarlayamadığında yerde olamamn için bir neden kalmıyor ayrıca benzin canavarı bir alet.Bizim Daytonaların eline su dökemezler 21" ön jantı yeter.

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Jawa kullanmadım ama Mz 251 ve 301 kullandım arka kısım çok hafif olduğundan dengesiz bir motordu düşme riski çok yüksek frenlerini dengeli ayarlayamadığında yerde olamamn için bir neden kalmıyor ayrıca benzin canavarı bir alet.Bizim Daytonaların eline su dökemezler 21" ön jantı yeter.
    Boşuna demiyorlardı 'Al bir MZ düş düş gez'diye:mrgreen:

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Boşuna demiyorlardı 'Al bir MZ düş düş gez'diye:mrgreen:
    helal usta koptum yaaa

buarada arkadaşlar benım dahtonamın yaptıgı max sürat duz yolda 137 140 arası. ben 84 kıloyum sanırım denedıgımde yarım depomda doluydu.... gaz kesıcıye kadar zorlamadım hiç. yada zorlayamadım. ama üstünede yatsam altınada gırsem max 140 (düz yol koşullarında). bence fazlasınada gerek yok :evil:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    51,658
    Beğenilmiş
    6,885
    makinalarınız daha yeni yüklendikçe açılır 150 km yi görür açmaktaki amaç makinanın son süratini yükseltmek değil makinanın düzenli sağlıklı olmasını sağlamak

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    324
    Beğenilmiş
    105
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makinalarınız daha yeni yüklendikçe açılır 150 km yi görür açmaktaki amaç makinanın son süratini yükseltmek değil makinanın düzenli sağlıklı olmasını sağlamak
    Celil abi bu güzel forum da okadar çok şey okudum gördüm ki, motorum varmış gibi bilgilendim 2-3 aydır ) hepinize teşekkürler

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    buarada dişli yapan 2 adamla konustum bugun. admlar sunu soyluyor. onden 1 dişli, arkadan 3 dışlıye tekabır eder bunun olcusu bellıdır dıyolar. yanı motoru hızlandırmak ıcın ha arka dışlıyı kucultmussun ha on dıştıyı +1 buyutmussun.torkunda da hızında da 2 ıslem arasında bı degısıklık olmaz dıyorlar.
    orjınalıne gore ise bu ıkı ıslemden bırını yaptıgında max. hız artar fakat çekişi düşer, yanı motorun ılk hareketınde one fırlaması ve yokuşlarda kı çekişi düşer fakat 140 değilde max. hızda 160 görür diyolar.
    bende dıyorum kı e usta bız bunları sehır ıcınde kullanıyoruz havaalanında değilki. mx. hız +20 olcak dıye torkumu değişmem ben
    ama torku bozmadan hızı +40 arttırmanın bı yolunu soyledı bana, kafam yerınden cıktı. ben anladım ama kağıt kalem olmadan nasıl anlatcam sıze onu bılemıyorum

Sayfa 22 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)