Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    rakamlar hakkında pek bilgim yok ben o işi halledi çok oldu:mrgreen:
    ama tek seferde almak illaki daha ucuz olacaktır çünki her ehliyet alışında trafige dosya masrafı ödeyeceksin bir kerede alırsan hem kurs yeri indirim yapar hem tek dosya parası ödersin ekonomik olur fiatlar için internetten bir kursun numarasını al veya yol üstünden bir kursa sor

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    motorunun mtv ve hiçir kamu alacağı yok eğer motor senin üstüne ise seninde borçun yok ( serkan soyadını hatırımda

değil bu isme kayıtlı) sadece haczin var ama hakkında yakalama kararı yok(bu iyi bak),borç önceki sahibinden dolalyı ise ve motor senin stüne ise senden alacakları bişi yoktur ,istirdah davaları açmaları gerek onun için,ama sen eline ruhsatını

ve o haczi gördüğün e-devlet sayfasının çıktısı alıp 5. icra dairesine gidip bu durumu düzelttirmen gerek

bazen bi araç haciz olurken dikkta dalğınlığına gelip atıyorum plakan 34cv00 değilde 34çc00 diyede de girilebiliyor,eğer

borç senin borçsa motoru parçalayıp satmak çözüm değil,(hele bi bankaya borçluysan) paran varsa öde yoksa bırak

haciz edilsin,biraz da karlı bile cıkabilirsin motorun piyasa değeri 2 bin tlyken borçtan 3 bin tlt düşerler

geçmiş olsun

Oğuz Kaan AÇA
    Müzisyen
     Çelik - Martian 150
     Konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Şimdi durum şöyle ben size ruhsatta yazanların hepsini şöylece bi yazayım.

Plaka No: 42 CET 94
    Trafiğe Çıkış Tarihi: 28-09-2010
    Marka: Jaxin
    Model yılı: 2007
    Cins: Motosiklet
    Tipi: GT 5 150 A
    Şasi no filan var. uzun o şimdi.
    İlk muayene geçerlilik süresi: 23 - 08 - 2010

Motorun ruhsatı Serkan Kunt adına. Ehliyetim olmadığı için zamanında üzerime almadım. Birazda işlerim vardı o yüzden üzerine düşmedim. Satın aldığım arkadaşla sözleşme yaptık şu tarihten önceki vergi borçları onun tarafından ödenilecektir. gibi bi sözleşme.

Şu an bu motorun satışa hazır hale gelmesi için yapmam gereken nedir?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    makina Serkan Kunt un üzerine oldugundan hacizde onun o gidip hacizi kaldırmadan satış işlemi yapamazsın :(

Oğuz Kaan AÇA
    Müzisyen
     Çelik - Martian 150
     Konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İnternete ilan koydum 400e. Kara düzen ver paramı al motoru misali. Durumuda yazdım böyle böyle diye. 2 3 kişi aradı onlarda hep takas için arıyor işte bende telefon var üzerine 25 lira versem olur mu diyor.

Diyalogtan biri şu şekilde sahibinden.com üzerinden geçti.

o:
    selam kardes ben özkan ankara sıncandan benım 3 aylık bı telefonum var turkcel t10 tertemız sorunsuz sınama sıstemıde var kardes onuda verırım ustede bıraz nakıt takas yapalım uyarsa

ben:
    Selam. İyi günler. Sinema sistemi değilde telefon işi olabilir. Takas fiyatım 500 liradır.

O:
    bak kardesım ben allahtan korkarım telefonu 3 ay once aldım 400 tl ye ustede 100 tl verırım uyarsa baskaada param yok

BEN:
    Telefonun şu anki sıfır fiyatı zaten 230 dolar yani 370 küsür ediyor tahminen.

O:
    yanı kardes cızıgı bıle yok tamam 100 tl uste verırım baskada yok

Ben:
    Valla o zaman kusura bakma şimdi 400e sayıyorsunda sıfırı zaten 400 değil kusura bakma dediğim gibi.

Başka biriside bi telefon söyledi motor almam gerekiyor öğrenciyim sadece elli liram var. Bu telefonu versem üzerinede 50 versem olur mu dedi bende eğer telefonu elimden çıkarma imkanım olursa neden olmasın dedim. Onunla bi görüşeceğiz.

Dediğim gibi birisi 350 nakit verse direk vereceğim motoru. Zaten çoğu plakasız kullanıyor, ehliyetleri yok. Yakalansalar her türlü ceza yiyecekler. 350 liraya gidip moped almaktansa en azından çalışır vaziyette olan maxi scooter alırım.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    Bence senin bu satış diyaloglarından iyi mağzeme çıkar hayırlısı olsun

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı kaanaca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternete ilan koydum 400e. Kara düzen ver paramı al motoru misali. Durumuda yazdım böyle böyle diye. 2 3 kişi aradı onlarda hep takas için arıyor işte bende telefon var üzerine 25 lira versem olur mu diyor.

Diyalogtan biri şu şekilde sahibinden.com üzerinden geçti.

o:
    selam kardes ben özkan ankara sıncandan benım 3 aylık bı telefonum var turkcel t10 tertemız sorunsuz sınama sıstemıde var kardes onuda verırım ustede bıraz nakıt takas yapalım uyarsa

ben:
    Selam. İyi günler. Sinema sistemi değilde telefon işi olabilir. Takas fiyatım 500 liradır.

O:
    bak kardesım ben allahtan korkarım telefonu 3 ay once aldım 400 tl ye ustede 100 tl verırım uyarsa baskaada param yok

BEN:
    Telefonun şu anki sıfır fiyatı zaten 230 dolar yani 370 küsür ediyor tahminen.

O:
    yanı kardes cızıgı bıle yok tamam 100 tl uste verırım baskada yok

Ben:
    Valla o zaman kusura bakma şimdi 400e sayıyorsunda sıfırı zaten 400 değil kusura bakma dediğim gibi.

Başka biriside bi telefon söyledi motor almam gerekiyor öğrenciyim sadece elli liram var. Bu telefonu versem üzerinede 50 versem olur mu dedi bende eğer telefonu elimden çıkarma imkanım olursa neden olmasın dedim. Onunla bi görüşeceğiz.

Dediğim gibi birisi 350 nakit verse direk vereceğim motoru. Zaten çoğu plakasız kullanıyor, ehliyetleri yok. Yakalansalar her türlü ceza yiyecekler. 350 liraya gidip moped almaktansa en azından çalışır vaziyette olan maxi scooter alırım.
    kaan etme eyleme günahtır borçlu motoru satma!!
    madem böyle bi durum var git serkan isimli sahsa şunu söle
    - ya motorunu geri al , yoksa motoru parça parça satarım ,her sene mtv si senin adına cıkar,, birike birike hepten hapı yutarsın

tabi motoru parçalayıp satmyada kalkma sakın ,elman kayıp çalıntı ilanı filan verir başın ağrır

Oğuz Kaan AÇA
    Müzisyen
     Çelik - Martian 150
     Konya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yok yok zaten borçlu satmam kesinlikle. Zaten parçalama işinden vazgeçtim. Motorumuda tamire verdim. Genel bakımları vs.si yapılıyor. Sorunlarıda çözülüyor. Eski sahibi ile iletişim halindeyiz haciz işini halledebilirsek motorun muayenesini sigortasını vs.sini tamamen yaptıracağım. Evrakları tam olacak şekilde rahatlıkla sürmek istiyorum bende. Zaten satacağım şahsa tüm herşeyini açıklıyorum böyle böyle hacizi var, şu şekilde sorunları var diyerek teker teker sayıyorum. Bu haciz durumu netleşsin diye ilanların genelini pasif hale getirdim. Sonu duruma göre tekrar satışa koyacağım.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)