kaanaca Nickli Üyeden Alıntı
İnternete ilan koydum 400e. Kara düzen ver paramı al motoru misali. Durumuda yazdım böyle böyle diye. 2 3 kişi aradı onlarda hep takas için arıyor işte bende telefon var üzerine 25 lira versem olur mu diyor.
Diyalogtan biri şu şekilde sahibinden.com üzerinden geçti.
o:
selam kardes ben özkan ankara sıncandan benım 3 aylık bı telefonum var turkcel t10 tertemız sorunsuz sınama sıstemıde var kardes onuda verırım ustede bıraz nakıt takas yapalım uyarsa
ben:
Selam. İyi günler. Sinema sistemi değilde telefon işi olabilir. Takas fiyatım 500 liradır.
O:
bak kardesım ben allahtan korkarım telefonu 3 ay once aldım 400 tl ye ustede 100 tl verırım uyarsa baskaada param yok
BEN:
Telefonun şu anki sıfır fiyatı zaten 230 dolar yani 370 küsür ediyor tahminen.
O:
yanı kardes cızıgı bıle yok tamam 100 tl uste verırım baskada yok
Ben:
Valla o zaman kusura bakma şimdi 400e sayıyorsunda sıfırı zaten 400 değil kusura bakma dediğim gibi.
Başka biriside bi telefon söyledi motor almam gerekiyor öğrenciyim sadece elli liram var. Bu telefonu versem üzerinede 50 versem olur mu dedi bende eğer telefonu elimden çıkarma imkanım olursa neden olmasın dedim. Onunla bi görüşeceğiz.
Dediğim gibi birisi 350 nakit verse direk vereceğim motoru. Zaten çoğu plakasız kullanıyor, ehliyetleri yok. Yakalansalar her türlü ceza yiyecekler. 350 liraya gidip moped almaktansa en azından çalışır vaziyette olan maxi scooter alırım.