Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: spyder 350

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı eddwards Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi nasıl olur yahu..
    valla ben bakınca 250-10 spyder ile 350 lik arasında kocaman fark görüyom gibi ..
    gerçi sen nasıl diyorsan öyledir ama .. demekki göz yanılması
    saygılar

celil abi eminsin değilmi: ))
    bence sisibar iptali ve koltuklardaki sonradan yapılmış farkları görüyor olabilirsin tekli koltuk ve ikili koltuk gibi
    sen nasıl farklar görüyorsun
    Konu CELİL tarafından (27.December.2011 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eddwards Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar uzmanlık sorusu sorcam belki biraz acemice olacak ama yardımınızı esirgemeyin
    Benim 250 9 b yi satlığa çıkardım.. Denizli de bi tane 350 cc rr buldum onu için

Simdi sorumu soruyorum..
    iki türlü 350 cc rr var
    farları nelerdir
    Alacağım motorun sahibi bana diyorki kadran 140
    250 10B lerde bile 180 kadran var nasıl oluyor anlamadım.
    350 e6 ile 350 e arasındaki fark ne
    250 10 b ile 350 cc spieder arasında kasa farkı varmı
    Şimdiden teşekkürler
    1.abi tahmnimce modeli ( üretim yılı) düşüktür. mesela eski e9 lardada kadran gri ve 140 ama yenilerinde siyah 180 kadran görmüştüm. belki spyder içinde böyledir.
    2.seçenek kadranı değiştirmiştir km den dolayı(genelde pahalı japon motorlarında geri sardırırlar digitallerde bile ama bizim motorlarda buna gerek yok al yenisini takıver )
    At avrat silah

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    arkadaşlar dünya turuna çıkılabilecek bir motor buldum, sağlamlığına şüphe olmadığı kesin, dedem zamanında bunlardan 1 tane almak için tosun satmış

http://www.google.com.tr/imgres?q=ja...6&tx=102&ty=69

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı synapse333 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dünya turuna çıkılabilecek bir motor buldum, sağlamlığına şüphe olmadığı kesin, dedem zamanında bunlardan 1 tane almak için tosun satmış

http://www.google.com.tr/imgres?q=ja...6&tx=102&ty=69
    bildiğim kadarıyla bunların bide mobiletlerin hastaları varmış. hatta bi yerde görmüştüm admaın dyna glide harleyi var üstüne mobileti var veya cbr 1000RR var 350 jawası var gibi gibi...
    At avrat silah

Casper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Question

Merhaba arkadaşlar. Ben daha taze RR'cı olucam inşallah Aranızada yeni katıldım bayadır okuyorum forumu çok keyifli. Neyse fazla uzatmadan bu konuda uzmanlığınızdan faydalanmak isterim. İlk motorumu RR DD350 E-6 düşünüyorum. Sorum şudur; 2010 model bir Spyder için 6.000 civarında bi fiyat iyimidir çokmudur nedir? Birde arada eşimde artçı koltuğunda olucaktır. Bu motorda artçı rahat bir yolculuk yapabilirmi kısa mesafede veya uzun mesafede? Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,661
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı Casper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Ben daha taze RR'cı olucam inşallah Aranızada yeni katıldım bayadır okuyorum forumu çok keyifli. Neyse fazla uzatmadan bu konuda uzmanlığınızdan faydalanmak isterim. İlk motorumu RR DD350 E-6 düşünüyorum. Sorum şudur; 2010 model bir Spyder için 6.000 civarında bi fiyat iyimidir çokmudur nedir? Birde arada eşimde artçı koltuğunda olucaktır. Bu motorda artçı rahat bir yolculuk yapabilirmi kısa mesafede veya uzun mesafede? Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
    Merhaba özgür 350 spyder süspansiyonu ve koltuğu sert bir makinadır kısa yolda idare eder ama uzun yolda artcıyı biraz yorar
    rakam olarak +- 6500 tl civarından başlar bizim forumdan bir arkadaşın ilanı var çok temiz bir makina hala duruyormu bilmiyorum ama ilanını aşagıya yapıştırıyorum kolay gelsin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49626237/detay

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    eğer boy kısa ise 2012 modeli tavsiye ederim.ama fiyat sağlam şişicektir 250 almadıgın takdirde. yeni modellerde ayaklıklar biras öne çekilmiş. boy uzunsa sorun yok.. artçı koltuğu belkide 2-3 cm lik incecik bişe. rahatlık kişiden kişiye değişecektir ama bence belli bi süre sonra "sağlam ağrıtıyor"
    At avrat silah

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer boy kısa ise 2012 modeli tavsiye ederim.ama fiyat sağlam şişicektir 250 almadıgın takdirde. yeni modellerde ayaklıklar biras öne çekilmiş. boy uzunsa sorun yok.. artçı koltuğu belkide 2-3 cm lik incecik bişe. rahatlık kişiden kişiye değişecektir ama bence belli bi süre sonra "sağlam ağrıtıyor"
    Boyum çok kısa sayılmaz 1.75 civarındayım. Aslında motor almaya niyetlendiğim sırada kafamdaki fiyat bu değildi. Yani demek istediğim Spyder'a niyetlenerek zaten kendi sınırımı şişirmiş bulundum Artık artçı için koltukta bi takım değişiklikler yapıcaz motoru aldıktan sonra. Teknik olarak mümkünmü bilmiyorum ama koltuğu büyütmek yumuşatmak sırtlığı genişletmek vs. gibi. Motorun şeklini bozmadan yapılacak bişiler varsa yapıcaz yoksa napalım. İlginize ayrı ayrı teşekkür ederim.

teoman25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

teoman mete çakıcı
    Öğretim Görevlisi
     Kawasaki VN900 Custom Special
     Burdur
    Beğenmiş
    298
    Beğenilmiş
    101
    Boyum çok kısa sayılmaz 1.75 civarındayım. Aslında motor almaya niyetlendiğim sırada kafamdaki fiyat bu değildi. Yani demek istediğim Spyder'a niyetlenerek zaten kendi sınırımı şişirmiş bulundum Artık artçı için koltukta bi takım değişiklikler yapıcaz motoru aldıktan sonra. Teknik olarak mümkünmü bilmiyorum ama koltuğu büyütmek yumuşatmak sırtlığı genişletmek vs. gibi. Motorun şeklini bozmadan yapılacak bişiler varsa yapıcaz yoksa napalım. İlginize ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Hocam Sen sen ol, şu sıralar ucuza kapatacağın iyi bi spyder buldunmu al ben geçen sene haziran temmuz gibi niyetlendim spydera, ogünden bu güne özellikle sıfırlarda 1500-2000 tl ortalama oynama olu. belki daha az yada daha fazlada olabilir. buna birde bahar aylarının bitimi ve yaza girişi eklersek, fiyatlar ozamanda yükselecektir. özellikle 2.ellerde. benim öngörüm bu şekilde, sitedeki duayen abiler arkadaşlar yazdıklarıma ekleyip çıkaracakları kesinlikle olacaktır, şimdilik benden bu kadar

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Wink

Alıntı teoman25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Sen sen ol, şu sıralar ucuza kapatacağın iyi bi spyder buldunmu al ben geçen sene haziran temmuz gibi niyetlendim spydera, ogünden bu güne özellikle sıfırlarda 1500-2000 tl ortalama oynama olu. belki daha az yada daha fazlada olabilir. buna birde bahar aylarının bitimi ve yaza girişi eklersek, fiyatlar ozamanda yükselecektir. özellikle 2.ellerde. benim öngörüm bu şekilde, sitedeki duayen abiler arkadaşlar yazdıklarıma ekleyip çıkaracakları kesinlikle olacaktır, şimdilik benden bu kadar
    Kardeşim önerin benim için önemli teşekkür ederim. Celil abinin yardımıyla bi Daytona'ya niyeti bozdum kısmetse. Bi kaç güne almış olurum. Zaten alır almazda bayramda haşlık almış çocuk gibi sevinçle fotolarını çeker atarım buralara :mrgreen:

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)