| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)1.abi tahmnimce modeli ( üretim yılı) düşüktür. mesela eski e9 lardada kadran gri ve 140 ama yenilerinde siyah 180 kadran görmüştüm. belki spyder içinde böyledir.
2.seçenek kadranı değiştirmiştir km den dolayı(genelde pahalı japon motorlarında geri sardırırlar digitallerde bile ama bizim motorlarda buna gerek yok al yenisini takıver)
At avrat silah
Regal Raptor dd250 e9b
mersin
B Rh (+)arkadaşlar dünya turuna çıkılabilecek bir motor buldum, sağlamlığına şüphe olmadığı kesin, dedem zamanında bunlardan 1 tane almak için tosun satmış
http://www.google.com.tr/imgres?q=ja...6&tx=102&ty=69
Daytona DD 350E
İstanbul
0 Rh (+)Merhaba arkadaşlar. Ben daha taze RR'cı olucam inşallahAranızada yeni katıldım bayadır okuyorum forumu çok keyifli. Neyse fazla uzatmadan bu konuda uzmanlığınızdan faydalanmak isterim. İlk motorumu RR DD350 E-6 düşünüyorum. Sorum şudur; 2010 model bir Spyder için 6.000 civarında bi fiyat iyimidir çokmudur nedir? Birde arada eşimde artçı koltuğunda olucaktır. Bu motorda artçı rahat bir yolculuk yapabilirmi kısa mesafede veya uzun mesafede? Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba özgür 350 spyder süspansiyonu ve koltuğu sert bir makinadır kısa yolda idare eder ama uzun yolda artcıyı biraz yorar
rakam olarak +- 6500 tl civarından başlar bizim forumdan bir arkadaşın ilanı var çok temiz bir makina hala duruyormu bilmiyorum ama ilanını aşagıya yapıştırıyorum kolay gelsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49626237/detay
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)eğer boy kısa ise 2012 modeli tavsiye ederim.ama fiyat sağlam şişicektir 250 almadıgın takdirde. yeni modellerde ayaklıklar biras öne çekilmiş. boy uzunsa sorun yok.. artçı koltuğu belkide 2-3 cm lik incecik bişe. rahatlık kişiden kişiye değişecektir ama bence belli bi süre sonra "sağlam ağrıtıyor"
At avrat silah
Daytona DD 350E
İstanbul
0 Rh (+)Boyum çok kısa sayılmaz 1.75 civarındayım. Aslında motor almaya niyetlendiğim sırada kafamdaki fiyat bu değildi. Yani demek istediğim Spyder'a niyetlenerek zaten kendi sınırımı şişirmiş bulundumArtık artçı için koltukta bi takım değişiklikler yapıcaz motoru aldıktan sonra. Teknik olarak mümkünmü bilmiyorum ama koltuğu büyütmek yumuşatmak sırtlığı genişletmek vs. gibi. Motorun şeklini bozmadan yapılacak bişiler varsa yapıcaz yoksa napalım. İlginize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)Hocam Sen sen ol, şu sıralar ucuza kapatacağın iyi bi spyder buldunmu alben geçen sene haziran temmuz gibi niyetlendim spydera, ogünden bu güne özellikle sıfırlarda 1500-2000 tl ortalama oynama olu. belki daha az yada daha fazlada olabilir. buna birde bahar aylarının bitimi ve yaza girişi eklersek, fiyatlar ozamanda yükselecektir. özellikle 2.ellerde. benim öngörüm bu şekilde, sitedeki duayen abiler arkadaşlar yazdıklarıma ekleyip çıkaracakları kesinlikle olacaktır, şimdilik benden bu kadar
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)