| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Beni yanlış anlama bizde kesinlikle makina ayrımı olmaz kısa turlarda hiç sorun değil ama bende senin gibi uzun yol keyfi yapmak için 2 yıl önce hepsi benden büyük makinalarla çanakkaleye festivale gittim yolda makinayı sürekli sıkıştırmak zorunda kaldım ve tempoya ayak uydurucam diye koştururken makinayı yatırdım o yüzden uzun turlarda makinaların aynı güçte olması daha uygun ama ben illada gelicem diyorsan buyur gel başımızın üstünde yerin var
Alıntı:
turq Nickli Üyeden Alıntı![]()
Konvoyun en arkasında takılırız beraber merak etme :D
Celil Abi Pek Olumlu Konuşmadı Açıkçası :(
aslında yanına birkaç 150 cc makina daha gelse hiç sorun olmadan gurubun arkasından birlikte gelirdiniz![]()
Konu CELİL tarafından (19.January.2012 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir.
DD350 E-6c Daytona
İstanbul
0 Rh (+)Abi benim pederin durumuna bağlı. Gelmeyi çok istiyorum ama 2 aydır hastanelerde koşturuyoruz. 2 kez Çapa acil,4 kez Başakşehir acil, 4 kez Çapa hematoloji, 4 kez Cerrahpaşa radyoloji....Getirip götürecek kimse yok. Atıyorum Fethiye dolaylarındayken İst'dan tel gelir hemen gel derlerse bir solukta İst'a gelebilir miyim dün gece onu düşündüm hep.. Belki o zamana düzelir.![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)
Usta Bunda Kızadak Kırılacak Bir Durum Yok Ki...Bilen İnsanlardan Fikir Almak İçin Açtım Konuyu...Celil Abi Gayet Güzel Bir Şekilde Dönüş Yaptı Saolsun...Sonuç Olarak Böyle Bir Girişimim Olmayacak Tabii Ki...Şehir İçi Turlarınıza Katılmak İsterim Tabii Ki...Yazın Kendim Zaten Tatil Amaçlı Tura Çıkıyorum Kırklareli, Tekirdağ, İzmit, Adapazarı, Kefken, Cebeci Vs Gidiyorum...Aynı Şeklide Takılırım...Yani Bu Konuda Darılma Falan Söz Konusu Olamaz...
Cevaplar İçin Herkese Teşekkür Ederim...Sağlıklı Sürüşler...
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)